logo
امروز : چهارشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۴ ساعت ۲۰:۲۳
[ شناسه خبر : ۱۳۹۰ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]

احتمال کاندیداتوری نوبخت به عنوان نامزد پوششی در کنار روحانی

احتمال-کاندیداتوری-نوبخت-به-عنوان-نامزد-پوششی-در-کنار-روحانی

در آستانه ثبت نام کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم، کاندیدای پوششی دولت در کنار روحانی مشخص شد.

به گزارش موج رسا; در پی مطرح شدن موضوع کاندیدای پوششی در کنار رئیس دولت یازدهم و انتشار اظهارات محمدرضا عارف پیرامون احتمال وجود گزینه پوششی در کنار گزینه اصلی اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری ۹۶ در آستانه ثبت نام کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم،ظاهرا کاندیدای پوششی دولت در کنار روحانی مشخص شد.

در همین راستا یک منبع آگاه در گفت‌وگو با خبرنگار دانا اعلام کرد که به احتمال قوی «محمدباقر نوبخت» سخنگوی دولت، کاندیدای پوششی است که در کنار حسن روحانی برای انتخابات ریاست جمهوری و با جمع بندی ستاد روحانی کاندیدا خواهد شد.

پیش از این عارف گفته بود اصلاحات باید در کنار روحانی، از گزینه دیگری هم حمایت کند که اگر کاندیدای اصلی آنها به هر دلیل در میان نامزدها حضور نداشت، آنها گزینه دومی هم داشته باشند

انتهای خبر/

منبع خبر: راه دانا

فرم ارسال نظر