200 میلیون دندان پوسیده در دهان ایرانیان
دبیر شورای عالی سلامت دهان و دندان با اشاره به اینکه استفاده از روش وارنیش فلوراید، پوسیدگی دندان را 50 درصد کاهش میدهد، گفت: ایرانیها حدود 200 میلیون دندان پوسیده دارند که کاهش مصرف شکر در کمتر شدن این آمار مؤثر است.
به گزارش موج رسا; به نقل از فارس، دبیر شورای عالی سلامت دهان و دندان با اشاره به اینکه استفاده از روش وارنیش فلوراید، پوسیدگی دندان را 50 درصد کاهش میدهد، گفت: ایرانیها حدود 200 میلیون دندان پوسیده دارند که کاهش مصرف شکر در کمتر شدن این آمار مؤثر است.
سعید عسکری در دومین سالگرد طرح تحول سلامت دهان و دندان و بزرگداشت روز دندانپزشکی، اظهار داشت: پوسیدگی دندان و بیماریهای لثه شیوع بالایی در جهان و در کشور ما دارد که این مسئله تأثیرات زیادی بر روی کیفیت زیبایی فردی و اجتماعی خواهد گذاشت. وی افزود: همچنین این مشکلات با بیماریهای سیستمیک مثل دیابت ارتباط مستقیم داشته و هزینههای زیادی را جهت درمان به همراه دارد. دبیر شورای عالی سلامت دهان و دندان ادامه داد: شیوع پوسیدگی دندان در جهان در مقابل میگرن و آسم بیشتر است و بر اساس آخرین پیمایشهای انجام شده در میان افراد 35 تا 44 سال حدود 3 دندان پرشده و 6 کشیده و 4 پوسیده وجود دارد همچنین آمار دندانهای پوسیده در میان کودکان صعودی بوده است که این مسئله هزینههای زیادی را برای درمان نیاز دارد. عسگری عنوان کرد: استفاده از روشهای مختلف فلوراید 20 تا 60 درصد پوسیدگی دندان را کاهش میدهد و به طور کلی وارنیش فلوراید مؤثرترین استفاده از فلوراید بوده که پوسیدگی دندان را 50 درصد کمتر میکند. وی به تفاهمنامه وزارت بهداشت و آموزش و پرورش در زمینه فلورایدتراپی دانشآموزان اشاره کرد و گفت:این مسئله کاهش بسیاری را در پوسیدگی دندان کودکان به همراه داشته است و البته جهت ارائه خدمات بیشتر دندانپزشکی بخش خصوص خیرین اقدامات بیشتری را به عمل آورند. وی از ساخت کلینیکهای سیار دندانپزشکی در مناطق محروم و دورافتاده با همکاری دانشگاههای علوم پزشکی خبر داد و گفت: در آینده نزدیک و ابلاغیههای انجام گرفته این موضوع به طور کامل محقق میشود. دبیر شورای عالی سلامت دهان و دندان در پایان با اشاره به اینکه 200 میلیون دندان پوشیده در دهان ایرانیان وجود دارد، گفت: همچنین 5 میلیون نفر در کشور مبتلا به دیابت هستند و 5 میلیون در معرض ابتلا به این بیماری هستند که همه این مسائل با کاهش مصرف شکر و تغذیه تا حدود زیادی قابل پیشگیری است.
انتهای خبر/