logo
امروز : شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۵:۴۶

آرشیو

زنان زینبی یاری‌گر نظامند

مدیر حوزه علمیه ابهر گفت: زنانی که در مکتب اهل بیت علیهم‌السلام، در مکتب امام حسین علیه‌السلام و در کلاس درس فاطمی و علوی و زینبی تربیت شده‌اند، یاری‌گر نظام جمهوری اسلامی ایران هستند.

زنان پیشگامان انتقال ارزش‌های انقلابی‌اند

سرپرست اداره کتابخانه‌های عمومی ابهر با اشاره به اینکه محور دوم نقش زنان در جنگ نرم و نماد زن انقلابی، موضوعی بسیار مهم است گفت: در این زمینه زنان به عنوان پیشگامان انتقال پیام‌ها و ارزش‌های انقلابی، می‌توانند تأثیر به‌سزایی داشته باشند.

روش برخورد با دنیا

و آنگاه كه به دنيا خو گرفته‌اى بيش‌تر بترس زيرا كه دنياپرست تا به خوشگذارانى اطمينان كرد زود او را به تلخ كامى كشاند و هر گاه كه به دنيا انس گرفت و آسوده شد ناگاه به وحشت دچار می‌شود.

سفارش به رفع نيازهاى حجّاج

عاكف، يعنى اهل مكه و بادى، يعنى زائرانى كه از ديگر شهرها به حج مى‌آيند. خدا ما و شما را به آن‌چه دوست دارد توفيق عنايت فرمايد.