logo
امروز : سه شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ ساعت ۲۰:۰۹
[ شناسه خبر : ۴۷۸۸۲ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
رئیس اداره ورزش و جوانان سلطانیه:

استخر سلطانیه به زودی به بهره‌برداری می‌رسد

استخر-سلطانیه-به-زودی-به-بهره‌برداری-می‌رسد
رئیس اداره ورزش و جوانان سلطانیه گفت: پروژه ساخت استخر سلطانیه که سال‌هاست آغاز شده به زودی به بهره‌برداری می‌رسد.

محمد خسروی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ گفت: پروژه ساخت استخر شهرستان سلطانیه با پیشرفت فیزیکی بالایی برخوردار است و در مراحل نهایی تکمیل قرار دارد و به‌زودی آماده بهره‌برداری خواهد شد.

وی با اعلام این خبر اظهار داشت: بخش عمده تجهیزات مورد نیاز این مجموعه تهیه شده و عملیات اجرایی تأسیسات موتورخانه نیز در حال انجام است.

 رئیس اداره ورزش و جوانان سلطانیه افزود: با پیگیری‌های صورت‌گرفته و تخصیص اعتبارات لازم، روند اجرای پروژه با سرعت مناسبی پیش رفته و تلاش داریم این مجموعه ورزشی را در هفته دولت سال جاری به بهره‌برداری برسانیم.

وی با اشاره به پیچیدگی و زمان‌بر بودن مراحل اداری پروژه عنوان کرد: در صورتی که بهره‌برداری در هفته دولت میسر نشود، افتتاح این مجموعه در هفته تربیت‌بدنی  انجام خواهد شد.

رئیس اداره ورزش و جوانان سلطانیه در تشریح ویژگی‌های این پروژه گفت: نمای بیرونی استخر تکمیل شده و فضای داخلی نیز با طراحی مناسب شامل دو رختکن مجزا، سونا، جکوزی و سالن بدنسازی در طبقه فوقانی آماده‌سازی شده است.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد با بهره‌برداری از این مجموعه، گامی مهم در توسعه زیرساخت‌های ورزشی شهرستان سلطانیه برداشته شود.

بیشتر بخوانید

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر