logo
امروز : یکشنبه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۹
[ شناسه خبر : ۴۲۵۹۸ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
رئیس شورای اسلامی شهر زنجان:

پرونده شهردار منتخب در مرحله استعلام است

پرونده-شهردار-منتخب-در-مرحله-استعلام-است
رئیس شورای اسلامی شهر زنجان با تاکید بر پیگیری روند اداری پرونده شهردار منتخب گفت: پرونده در مراحل پایانی استعلامات قرار دارد.

منصور مرادلو در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با اشاره به پیشرفت‌های اخیر در فرآیند انتخاب شهردار اظهار کرد: در حال حاضر، پرونده انتخاب شهردار زنجان در مراحل پایانی و استعلامات قرار دارد و ما به صورت مستمر پیگیر این روند هستیم.

بیشتر بخوانید

وی افزود: ما برای طی کردن مراحل قانونی و اداری با وزارت کشور در ارتباط هستیم و اقدامات اولیه‌ای که باید در وزارت کشور انجام می‌شد، اتفاق افتاده و همچنین، مصاحبه اولیه با شهردار منتخب انجام شده و مدارک مورد نیاز نیز به وزارت کشور ارسال شده است.

رئیس شورای اسلامی شهر زنجان ادامه داد: چند حوزه باید نظر خود را در خصوص انتخاب شهردار اعلام کنند که تمامی این مراحل نیز طی شده است. در حال حاضر وزارت کشور به جمع‌بندی نهایی رسیده و منتظر دریافت استعلامات از سه دستگاه مختلف است.

وی با بیان اینکه پیگیری‌های لازم برای تکمیل این روند از طریق استانداری و وزارت کشور در حال انجام است تا روند اداری انتخاب شهردار زنجان به پایان برسد، تاکید کرد: ما در مراحل پایانی پروند شهردار منتخب قرار داریم و روند کار در تمامی جهات در حال پیگیری است.

پروژه‌های شهری با جدیت در حال انجام است

مرادلو با اشاره به ادامه روند پروژه‌های عمرانی و شهری، اظهار داشت: هیچ وقفه‌ای در انجام کارهای شهرداری و پروژه‌های شهری ایجاد نشده است و تمامی پروژه‌ها با جدیت بیش‌تری ادامه دارد.

وی افزود: پروژه‌های مهمی مانند طرح سبزه میدان و بوستان شهر از جمله پروژه‌های مهم و کلیدی شهر زنجان به شمار می‌روند که در حال حاضر با پیگیری اعضای شورا و شهرداری مشکلاتی که در این پروژه‌ها وجود داشت، رفع شده است و روند اجرایی آن‌ها ادامه دارد.

رئیس شورای اسلامی شهر زنجان با بیان اینکه به دلیل برودت هوا، روند اجرای برخی پروژه‌ها کمی کند شده است، تصریح کرد: فصل زمستان است و با توجه به سرما، اجرای برخی از پروژه‌ها به کندی پیش می‌رود، اما به طور کلی از اقدامات صورت گرفته توسط سرپرست شهرداری زنجان و پروژه‌های در حال اجرا کاملاً رضایت دارم.

وی در ادامه اظهار کرد: پروژه‌های شهری نه‌تنها از نظر تأمین مالی، بلکه از نظر تکالیفی که پیمانکاران باید انجام می‌دادند، روند خوبی را طی می‌کنند و پیشرفت مطلوبی در این زمینه‌ها مشاهده می‌شود.

مرادلو همچنین تأکید کرد: پیگیری‌های مستمر اعضای شورا و شهرداری، به‌ویژه در این فصل سرد سال، موجب شده است که پروژه‌ها در مسیر تکمیل قرار گیرند و موانع اجرایی به حداقل برسد.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر