logo
امروز : یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۲۳:۵۲
[ شناسه خبر : ۲۳۷۱۲ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
رئیس هیئت سوارکاری استان زنجان در گفت و گو با خبرنگار موج رسا؛

مسابقات پرش با اسب قهرمانی استان زنجان برگزار می‌شود

مسابقات-پرش-با-اسب-قهرمانی-استان-زنجان-برگزار-می‌شود-
رئیس هیئت سوارکاری استان زنجان با اشاره به برنامه های هیئت سوارکاری استان زنجان، گفت: ۲۰ آبان مسابقات پرش با اسب قهرمانی استان زنجان برگزار می‌شود.

محمدرضا رجبی در گفت و گو با خبر نگار موج رسا; با اشاره به شروع فعالیت باشگاه های سوارکاری زنجان از دو ماه گذشته، اظهار کرد:  آغاز فعالیت های هیئت سوارکاری بعد از بهبود نسبی وضعیت کرونا در استان اتفاق افتاده است.

وی با اشاره به برگزاری مسابقات سوارکاری در زنجان، ابراز کرد: ۲۰ آبان ماه مسابقات قهرمانی استانی پرش با اسب در سطح نونهالان، نوجوانان و جوانان برگزار می‌شود.

رجبی با اشاره به شرایط این دور از مسابقات تصریح کرد: داشتن لباس مناسب و کلاه سواری طبق قوانین ملی پرش با اسب الزامی می باشد.

رئیس هیت سوارکاری استان زنجان با اشاره به سایر برنامه های هیئت سوارکاری زنجان، تصریح کرد: کلاس های مربیگری و میکرو چیپ گذاری اسب آبان ماه برگزار می شود.

وی همچنین با اشاره به برگزاری کلاس های داوری اسب سواری، عنوان کرد: کلاس های داوری اسب سواری نیز در آذر ماه برگزار می‌شود‌.

رجبی با یاد آوری برگزاری شو سواره در استان، افزود: طی دوماه آینده مسابقات استقامت ۸۰ کیلومتر در زنجان برگزار می شود.//ک

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر