logo
امروز : شنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۲۳:۵۲
[ شناسه خبر : ۸۹۶۰ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
رئیس سازمان صنعت و معدن استان زنجان:

15 طرح بزرگ صنعتی تا پایان سال در استان زنجان به بهره‌برداری می‌رسد

15-طرح-بزرگ-صنعتی-تا-پایان-سال-در-استان-زنجان-به-بهره‌برداری-می‌رسد

رئیس سازمان صنعت و معدن استان زنجان گفت: تا پایان سال جاری 15 طرح بزرگ صنعتی با حضور مقامات کشوری در استان زنجان به بهره برداری می‌رسد.

به گزارش موج رسا; ناصر فغفوری با اشاره به وضعیت طرحهای صنعتی استان اظهار کرد: تا پایان سال جاری 15 طرح بزرگ صنعتی استان با حضور مسئولین کشوری به بهره برداری می رسند.

وی افزود: از این تعداد 11 فقره سرمایه گذاری جدید و 2 فقره مربوط به بازسازی و نوسازی و 2 فقره نیز جزو واحدهای تعطیل بوده که مجدد به چرخه تولد بازگشتند.

رئیس سازمان صنعت و معدن استان زنجان بیان کرد: فعالیت این واحد را در زمینه تولید سیگارت‌، مواد شوینده و بهداشتی‌، پارچه و پوشاک‌، برق و صنایع معدنی بوده است.

وی با اشاره به عدم افزایش واحدهای غیر فعال جدید در طی سال گذشته در استان زنجان ابراز کرد: با پیگیریها و مساعدت مسئولین ملی و استانی زمینه بازگشت 29 واحد صنعتی به چرخه تولید فراهم شد که مراسم آغاز به کار مجدد 2 واحد صنعتی برگزار خواهد شد.

فغفوری استان زنجان را از قطب های مهم صنایع نساجی کشور اعلام کرد گفت: صنعت نساجی از صنایع مولد اشتغال در استان محسوب می‌ شود و به جهت تاثیر مستقیم آن بر روند اشتغال استان‌، اقدامات مهمی در زمینه بازسازی و نوسازی این صنعت انجام گرفته است و با نوسازی 2 واحد نساجی 85 نفر به اشتغال این 2 واحد افزوده شد .

وی از حضور سرمایه گذاران صنایع شیمیائی و سلولزی در زنجان خبر داد افزود: با سرمایه گذاری 2 هزار و 544 میلیارد ریال توسط سرمایه گذاران واحد صنعتی پاک حیات با منشاء سرمایه گذار خارجی و همچنین واحد صنعتی پدیده شیمی قرن زمینه اشتغال 460 نفر تا پایان سال فراهم می‌شود.

//ع

 

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر