نهادینه سازی فعالیت های قرآنی در دانشگاه ها سیاست وزارت علوم است/جشنواره قرآنی پر مخاطب ترین جشنواره دانشجویی

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: نهادینه سازی فعالیت های قرآنی در دانشگاه ها از دیگر سیاست ها است که در قالب تشکل ها و کانون ها اجرایی می شود.
به گزارش موج رسا; غفاری در مراسم اختتامیه سی و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور، در تالار غدیر دانشگاه زنجان،با تقدیر از دست اندرکاران و شرکت کنندگان در سی و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور،اظهار داشت: خداوند متعال را شاکریم که شاهد یکی از رخدادهای عظیم فرهنگی در آستانه ماه شور و حماسه هستیم.
وی با اشاره به اهمیت برگزاری چنین جشنواره هایی، گفت: بی تردید اگر به خود قرآن مراجعه کنیم،ذکر و ورود به فرهنگ قرآنی ما را از بسیاری از بیم ها و مخاطره ها در عصر و زمانه محافظت کند.
این مسئول سیاست معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم را گفتمان سازی قرآنی در دانشگاه ها عنوان کرد و افزود: برای ایجاد چنین فضاهایی در دانشگاه،برگزاری این جشنواره نقش بنیانی و اساسی دارد.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، برضرورت برگزاری چنین جشنواره هایی در طول سال برای تاثیرگذاری در فضای دانشگاه تاکید کرد و گفت: رشد فضائیل قرآنی و زمینه سزی برای تدبر و فهم قرآن از دیگر سیاست های این وزارتحانه است.
وی با بیان اینکه رشد خلاقیت دانشجویان در زمینه های دینی و قرآنی از دیگر سیاست ها است، افزود: نهادینه سازی فعالیت های قرآنی در دانشگاه ها از دیگر سیاست ها است که در قالب تشکل ها و کانون ها اجرایی می شود.
وی برضرورت گسترش پژوهش در زمینه مباحث قرآنی تاکید کرد و گفت: آموزه های قرآنی نقش مهمی در مناسبات اجتماعی و زندگی هر فردی دارد.
این مسئول خاطرنشان کرد: قرآن این منبع وحیانی ما را دعوت به خوبی می کند که اگر به آن توجه شود، زندگی انسان بهتر می شود.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با بیان اینکه قرآن انسان را به تدبر،تفکر،اندیشه ورزی،داشتن ایمان آگاهانه دعوت می کند، افزود: ایثار و فداکاری و دعوت به حق مداری و تغییر و تحول و بازاندیشی از دیگر دعوت های قرآنی است.
وی افزود: فهم فلسفه تاریخ و جامعه و چگونه مستحکم تر و پایدارتر باشیم ،از دیگر تاکیدات قرآنی است.
وی با بیان اینکه سیر در عرض و طول تاریخ از دیگر دعوت های قرآنی است، افزود: برای داشتن سبک زندگی و سلوک قرآنی باشد باید دنبال ویژگی های مورد توجه قرآن بود.
این مسئول خاطرنشان کرد: جشنواره قرآنی از پهنه وسیعی برخوردار است و این جشنواره هر ساله در دانشگاه ها برگزار شده است.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم این جشنواره را پر مخاطب ترین جشنواره دانشجویی با شرکت 50 هزار نفر عنوان کرد و گفت:برگزاری این جشنواره نماد همگرایی دستگاه های آموزش عالی است که دارای اهمیت است.
حجت الاسلام بهرامی،معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه زنجان در ادامه این مراسم،با اشاره به روند برگزاری سی و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه های کشور،اظهار داشت: در جشنواره قرآن و عترت میزبان دو گروه کارشناسان دینی و فرهنگی و دانشجویان سراسر کشور بودیم.
وی با اشاره به برگزاری سه کارگاه تخصصی از سوی کارشناسان دینی و فرهنگی، افزود: جشنواره قرآنی در پنج منطقه کشوری برگزار شد و برترین های این مناطق به رقابت اصلی راه یافتند.
این مسئول بیان داشت: 900 دانشجو از دانشگاه های وزارت علوم و غیر انتفاعی در شش بخش در این جشنواره شرکت کردند.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه زنجان با بیان اینکه آثار 900 دانشجو در این جشنواره داوری شد، افزود: 30 داور در این جشنواره فعالیت کردند.
بهرامی افزود: 435نفر در بخش آوایی و 170 نفر در بخش معارف در این جشنواره شرکت کردند.
حاج هاشمی به نمایندگی از کارشناسان دینی شرکت کننده در این جشنواره، با تقدیر از دست اندرکاران این جشنواره، اظهار داشت: همکاری وزارت علوم، اساتید دانشگاه ها و مدیران و کارشناسان موجب شد تا رویداد مهم فرهنگی در کشور ثبت شود.
در این بخش از کارشناسان برتر دینی شرکت کننده در این جشنواره تقدیر شدند.
ملیحه یعقوبی از دانشگاه زنجان،مهدی ملکی از دانشگاه زنجان،کیوان بهجو از دانشگاه محقق اردبیلی به مرحله کشوری در بخش تحقیق راه یافتند.
ناهید دهقان از دانشگاه زنجان،فاطمه قصاب زاده از دانشگاه شیراز، صفورا شیروانی از دانشگاه اصفهان،معصومه یزدان پناه از دانشگاه خلیج فارس،پروانه کلیوند از دانشگاه هنر تهران،سمیه قاسم زاده از دانشگاه تبریز،حسین نوروزی از دانشگاه علامه طباطبایی،محسن علیمحمدی از دانشگاه سیستان و بلوچستان، عباس سلطانی از دانشگاه قم،مجتبی قربانی نژاد از دانشگاه شهید باهنر کرمان،عباس مروجی از دانشگاه بجنورد،حمید ساجد از دانشگاه شهید چمران اهواز، حبیب الله غفاری از دانشگاه مازندران و سید رضا تقوی ها ها از دانشگاه تهران به عنوان کارشناسان برتر قرآن و عترت تجلیل شدند.
همچنین برگزیدگان بخش های دیگر این جشنواره معرفی و تجلیل شدند.//ن
انتهای خبر/