logo
امروز : پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۱:۴۵
[ شناسه خبر : ۸۱۴۵ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
سرپرست مدیریت امور تعاون اداره کل تعاون استان زنجان:

بزرگترین مشکل بخش تعاون استان زنجان مربوط به تعاونی‌های مسکن است/ اکثر مردم نسبت به تعاونی‌های مسکن ناراضی هستند

بزرگترین-مشکل-بخش-تعاون-استان-زنجان-مربوط-به-تعاونی‌های-مسکن-است-اکثر-مردم-نسبت-به-تعاونی‌های-مسکن-ناراضی-هستند

سرپرست مدیریت امور تعاون اداره کل تعاون استان زنجان‏ گفت: بزرگترین مشکل بخش تعاون استان زنجان مربوط به تعاونی‌های مسکن ‏است‏.

به گزارش موج رسا; علی پاکمنش در دیدار تعاونگران استان با استاندار زنجان با بیان اینکه در بحث امور تصدی‌گری ما هیچ مشکلی در واگذاری امور به اتاق تعاون و موسسات مربوطه نداریم، اظهار کرد: باید ابزار تعاونی‌ها درست شود، ما در نظر داریم تا کل بخش دولتی تعاون حذف و به اتاق تعاون و موسسات مربوطه منتقل شود.

وی افزود: امور تصدی گری با توجه به شورای راهبردی وزارتخانه در هشت محور تعیین شده که براساس تفاهم نامه‌ای که با اتاق تعاون داشتیم، واگذار کرده‌ و هیچ مشکلی در واگذاری نداریم.

سرپرست مدیریت امور تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان با بیان اینکه براساس نظام بندی جدید واگذاری‌ها انجام خواهد شد، ابراز کرد: بزرگترین مشکلی بخش تعاون با آن دست و پنجه نرم می‌کند، مربوط به تعاونی‌های مسکن است.

وی ادامه داد: علی رغم خدمات بسیار خوبی که تعاون‌های مسکن ما دادند، یعنی نزدیک به 30 هزار قطعه زمین توسط تعاونی‌های مسکن واگذار شده، نزدیک به 9 هزار و 900 واحد مسکونی واگذار شده و حدود 583 واحد نیز در دست اقدام است اما به دلیل عدم نظارتهای گذشته در برخی تعاونی‌ها دچار مشکل هستیم.

پاکمنش بیان کرد: حل این مشکل به خاطر اینکه با افزایش قیمتها و عدم مشارکت اعضا مواجه هستیم، نیازمند عزم جدی است تا دستگاه‌های مرتبط ما را برای حل و فصل مشکلات یاری کنند.

وی با بیان اینکه در گذشته کارگروهی برای رفع مشکل تعاونی‌های مسکن به صورت ماهانه داشتیم، خاطرنشان کرد: درخواست داریم تا این کارگروه حداقل به صورت فصلی در استان تشکیل شود.

سرپرست مدیریت امور تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ‏زنجان ‏اظهار کرد: اکثر مردم نسبت به تعاونی‌های مسکن ناراضی هستند.

وی با اشاره به اینکه ویلاشهر شماره 1 و 2 و نورپران خارج از محدوده هستند، افزود: این زمین‌ها قبل از ابلاغ و تصویب منع خرید توسط تعاونی‌ها خریداری شده و حدود 350 هکتار زمین بوده که خارح از محدوده هستند.

پاکمنش با بیان اینکه در زمان استاندار سابق اعلام شد که تا 25 سال آینده امکان تبدیل این زمین‌ها به مسکونی وجود ندارد، گفت: ما به پیشنهاد خود مسئولین به دنبال تغییر ماهیت این زمینها به شهرکهای خدماتی از جمله خودرویی و گردشگری هستیم که در این راستا منتظر تعیین تکلیف در کمیسیون ماده 5 هستیم.

وی بیان کرد: ما این اعتقاد را داریم که بخش تعاون می‌تواند مشکلات اشتغال جامعه را حل کند، ما در راستای تسهیل اشتغال برخی صنوف وارد شدیم و امیدواریم در پایان سال کارنامه بسیار خوبی در جهت ایجاد اشتغال جدید ارائه دهیم.

//س

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر