logo
امروز : سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۹:۴۹
[ شناسه خبر : ۶۵۰۳ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
مدیر‌کل استاندارد استان زنجان:

نشان استاندارد، زمینه را برای ورود کالا به بازارهای جهانی مهیا می‌کند/ رونق تولید با افزایش کیفیت کالاهای داخلی محقق می‌شود

نشان-استاندارد،-زمینه-را-برای-ورود-کالا-به-بازارهای-جهانی-مهیا-می‌کند-رونق-تولید-با-افزایش-کیفیت-کالاهای-داخلی-محقق-می‌شود

مدیر‌کل استاندارد استان زنجان با تاکید بر استفاده از کالاهای داخلی گفت: رونق تولید با افزایش کیفیت کالاهای داخلی محقق می‌شود.

داود کارگرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; اظهار کرد: در سالی که توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، تحت عنوان سال «حمایت از کالای ایرانی» نامگذاری شده است، می‌توان با برخوردار کردن کالاهای ایرانی از نشان استاندارد، علاوه بر اقبال داخلی برای مصرف این کالاها، نسبت به صادرات آنها در بازارهای جهانی اقدام کرد.

وی تصریح کرد: بی‌شک اولویت اول و اصلی مردم برای استفاده از کالاها، بحث کیفیت آنها است.

مدیر‌کل استاندارد استان زنجان با بیان اینکه؛ تا زمانی که مردم از کالای ایرانی استقبال نکنند، عملا نمی‌توان شاهد حمایت از کالای ایرانی بود افزود: بنابراین باید مزایا و امتیازات استفاده از کالای داخلی برای مصرف کننده و تولید کننده مطرح و نیز فرهنگ درست حمایت از محصول ایرانی در کشور نهادینه شود.

وی خاطر نشان کرد: تولید کنندگان باید خواسته‌ها و نیازهای مصرف کنندگان را برآورده سازند و محصول با کیفیت قابل قبول و در خورآنها عرضه کنند.

کارگرزاده با بیان اینکه استقبال از کالای باکیفیت از سوی مردم و توجه عموم به نشان استاندارد، باعث تشویق تولیدکنندگان جهت تولید کالاهای باکیفیت و استاندارد خواهد شد، گفت: بی‌شک بهترین معیار برای تشخیص کالاهای باکیفیت از محصولاتی که کیفیت مطلوبی ندارند، نشان استاندارد‌(مرغوبیت کالا) است؛ چرا که معیارهای مورد تاکید استاندارد ایران، همتراز با معیارهای جهانی است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه؛ خرید کالای ایرانی ، علاوه بر رونق اقتصاد داخلی و ایجاد اشتغال، باعث بالا رفتن انگیزه تولیدکنندگان داخلی و ایجاد رقابت با محصولات خارجی می‌شود، تصریح کرد: رسانه‌ها نقش تعیین کننده‌ای در ترویج استفاده مردم از کالاهای داخلی دارای نشان استاندارد دارند که امیدواریم با تحقق این امر، شاهد تحقق شعار امسال باشیم.

مدیرکل استاندارد استان زنجان خاطر نشان کرد: در میان مردم نقش زنان از همه پر‌رنگ‌تر است و با توجه به جایگاهی که در خانواده‌ها دارند بایستی پرچمدار حمایت از کالای ایرانی باشند.

وی بیان کرد: برخورداری کالاهای ایرانی از نشان استاندارد، زمینه را برای ورود این محصولات به بازارهای جهانی در سال «حمایت از کالای ایرانی» فراهم می‌کند.

//ع

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر