اجرای طرح کارورزی برای فارغالتحصیلان دانشگاهی/ بیش از ۴۵ درصد فارغ التحصیلان دانشگاهی در حوزه علوم کامپیوتر هستند
مدیرکل فنی و حرفهای استان زنجان از اجرای طرح کارورزی برای فارغالتحصیلان دانشگاهی خبر داد.
به گزارش موج رسا; محمدرضا انصاری امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان زنجان با اشاره به اجرای طرح کارورزی برای فارغالتحصیلان دانشگاهی اظهار کرد: صاحبان مشاغل با بهرهمندی از نیرویهای فارغالتحصیل دانشگاهی میتوانند از مشوقهای بیمهای بهرهمند شوند و دانشآموختگان نیز از این طریق آموزشهای آکادمیک را با محیط واقعی کار تلفیق میکنند.
وی با بیان اینکه جوشکاری زیر دریا یکی از دیگر برنامههای مهم آموزش مهارتهای تخصصی در فنی و حرفهای استان زنجان است، عنوان کرد: آموزش مهارتجویان از بهار سال آینده در سد گلابر و سد تهم آغاز میشود، این رشته در برخی نقاط کشور به شدت مورد نیاز است.
مدیرکل فنی و حرفهای استان زنجان با بیان اینکه ۷۵ درصد آموزشها مهارتمحور است اظهار کرد: آموزش فرآیندی دیربازده است و باید در این راستا مسیرهای درآمدزایی را نیز به فارغ التحصیلان آموزش دهیم.
وی با بیان اینکه یکی از برنامههای مهم در فنی و حرفهای تسلط مربیان به زبان تخصصی است، ابراز کرد: این امر میتواند در تعامل مربیان با سرمایهگذاران خارجی مفید باشد و همچنین باید معیاری برای برنامهریزی و آموزش داشته باشند.
انصاری با بیان اینکه فقرزدایی و ایجاد اشتغال فلسفه وجودی فنی و حرفهای است اظهارکرد: این سازمان توسعه مهارت برای لایههای اجتماعی مختلف را در دستور کار دارد.
وی با بیان اینکه بیش از ۴۵ درصد فارغ التحصیلان دانشگاهی در حوزه علوم کامپیوتر هستند، ادامه داد: با تسلط بر مهارت استفاده از ابزارهای الکترونیکی میتوان راه را برای استفاده صحیح از دانش نوین و فضاهای مجازی ایجاد کرد.
انصاری با تاکید بر اینکه دانشآموختگان رشتههای علوم کامپیوتر با تولید محتوا میتوانند درآمد قابلتوجهی داشته باشند، تصریح کرد: در کنار این آموزشها باید مهارت زندگی به جوانان را نیز آموزش دهیم.
وی با بیان اینکه ارائه آموزشهای مهارتی تخصصی از وظایف فنی و حرفهای استان زنجان است، ابراز کرد: با ورود تکنولوژی جدید در حوزه آی.تی و آی.سی.تی موضوع شبیهسازی برای ارائه آموزش در بخشهایی که خرید تجهیزات در آنها مقرون به صرفه نیست در برنامههای آموزشی قرار گرفته است.
مدیرکل فنی و حرفهای استان زنجان با اشاره به انعقاد قرارداد با دانشگاه زنجان و یک شرکتدانش بنیان عنوان کرد: بر اساس این قرارداد آموزشهای مهارتی در رشتههایی که هزینههای سنگینی برای تامین تجهیزات دارند، با شبیهسازی و تحت عنوان واقعیت مجازی ارائه میشوند.
وی بیان کرد: صنایع خودرو و آبیاری هیدروپونیک که مربوط به مدیریت بحران آب در کشور است، دو محور مهم برای آموزشهای واقعیت مجازی است و محتوای این آموزشها آماده و در مراکز در اختیار کارآموزان قرار میگیرد و تا پایان امسال از این طرحها رونمایی میشود.
انصاری با اشاره به اینکه در آموزش واقعیت مجازی کارآموزان در یک کارگاه مجازی قرار میگیرند، خاطرنشان کرد: در این آموزشها کارآموزان همانند محیط واقعی آموزشهای مهارتی را توسط ابزارهای مخصوص تجربه میکنند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان زنجان تصریح کرد: این سیستم کاملا هوشمند عمل میکند و همچنین خطاهای افراد را نیز نشان میدهد.
وی با اشاره به صنایع خودرو و با بیان اینکه گام نخست آموزشهای واقعیت مجازی یکی از بخشهای مهم اقتصادی استان است، خاطرنشان کرد: تکنولوژی خودرو مدام در حال تغییر است بر این اساس علم مکاترونیک که سه رشته مکانیک، الکترونیک و کامپیوتر را شامل میشود در سرفصلهای آموزشی قرار گرفته است.
مدیرکل فنی و حرفهای استان زنجان با اشاره به اینکه تا پایان این هفته 10 خودروی جدید به تجهیزات کارگاههای فنی و حرفهای استان زنجان اضافه میشود، تاکید کرد: زنجان به یکی از قطبهای آموزشی صنایع خودرو تبدیل میشود.
وی با اشاره به تامین گیربکسهای اتوماتیک گفت: در تکمیل آموزش صنایع خودرو این بخش مورد توجه قرار گرفته است و فنی و حرفهای در حوزه اصناف مختلف سعی کرده پلی بین کارجوها و شاغلان باشد.
//س
انتهای خبر/