logo
امروز : پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ ساعت ۸:۱۰
[ شناسه خبر : ۵۸۶۰ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
مسئول مدیریت بحران شهرداری زنجان:

احتمال آب گرفتگی و وقوع سیلاب در معابر زنجان/ سامانه بارشی تا آخر روز چهارشنبه در زنجان فعال است

احتمال-آب-گرفتگی-و-وقوع-سیلاب-در-معابر-زنجان-سامانه-بارشی-تا-آخر-روز-چهارشنبه-در-زنجان-فعال-است

مسئول مدیریت بحران شهرداری زنجان با اشاره به ورود سامانه جدید بارشی به استان زنجان گفت: با ورود این سامانه احتمال آب گرفتی و وقوع سیلاب در معابر پیش‌بینی شده است.

جواد اسدی در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; با اشاره به اینکه براساس گزارش اداره کل هواشناسی و ورود سامانه جدید به استان زنجان اظهار کرد: براین اساس بارش متناوب باران در استان پیش‌بینی شده است.

وی تصریح کرد: با نفوذ سامانه بارشي از صبح امروز بارش متناوب باران و برف در ارتفاعات و در برخي نقاط وزش باد شديد(50 تا 80 کيلومتر بر ساعت) پيش‌بيني شده است.

مسئول مدیریت بحران شهرداری زنجان ابراز کرد: براساس پیش‌بینی هواشناسی عمده فعاليت بارشي اين سامانه طي روزهاي سه شنبه و چهارشنبه خواهد بود.

وی گفت: با توجه به کاهش نسبي دماي هوا در روز چهارشنبه بارش‌ها اغلب به شکل برف پيش‌بيني شده لذا آبگرفتگي و لغزندگي معابر و سيلابي شدن مسيل‌ها نیز دور از انتظار نیست.

اسدی خاطر نشان کرد: با عنايت به پيش‌بيني انجام شده، مقتضي است مسئولان محترم تمهيدات لازم جهت جلوگيري از خسارات احتمالي اتخاذ کنند.

‎‎//ع

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر