logo
امروز : شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱:۲۰
[ شناسه خبر : ۵۵۶۷ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 3 دقیقه ]
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان زنجان:

اجرای ماده 27 در زنجان توفیق خوبی نداشته است/ مشارکت ضعیف برخی مدیران اجرایی در جلسات

اجرای-ماده-27-در-زنجان-توفیق-خوبی-نداشته-است-مشارکت-ضعیف-برخی-مدیران-اجرایی-در-جلسات-

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان زنجان گفت: اجرای ماده 27 در زنجان توفیق خوبی نداشته است و تنگ نظری های نظام اداری موجب عدم اجرای این ماده شده است.

به گزارش موج رسا; شهرام طهماسبی در نوزدهمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان زنجان،اظهار داشت: ندادن پاسخ به نامه های دستگاه های اجرایی بی اخلاقی است و توقع دارم این مسئله به خوبی انجام شود و نامه ها در زمان بندی خود پاسخ داده شود.

وی مشارکت برخی مدیران اجرایی را در جلسات ضعیف عنوان کرد و گفت: اگر کسی نمی تواند در جلسه حاضر شود، اعلام کند تا نماینده اش حاضر شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان زنجان با اشاره به اینکه کارهای نظام آراستگی انجام شده است و به سمت و سوی ارزیابی می رود، افزود: اهداف چندگانه ای در نظام آراستگی دنبال می شود که موجب بهبود وضعیت اداری می شود.

طهماسبی برضرورت همکاری فرمانداران و مدیران استانی برای اجرای این طرح تاکید کرد و گفت: اجرای ماده 27 در زنجان توفیق خوبی نداشته است و تنگ نظری های نظام اداری موجب عدم اجرای این ماده شده است.

وی افزود: کمیته های واگذاری دستگاه های اجرایی عنایت و توجه شایسته را به اجرای ماده 27 ندارند و با کندی هایی در این زمینه مواجه هستیم.

این مسئول خاطرنشان کرد: مسئولیت اصلی دستگاه های اجرایی در حوزه عمرانی اجرای ماده 27 است و منابع خوبی برای آن دیده شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان زنجان با بیان اینکه اعتبارات عمرانی کل کشور کاهش یافته است و به همین دلیل ابزار قوی برای عدم اختصاص اعتبار عمرانی پروژه ها داریم،بیان داشت: زمانی اعتبارات اختصاص می یابد که دستگاه های اجرایی در زمینه اجرای این ماده فعالیت های خود را به خوبی انجام داده باشد.

طهماسبی افزود: برای رونق حوزه کسب و کار باید پروژه های دولتی به سمت بخش خصوصی هدایت شود و مدیران باید مشتری برای پروژه های خود پیدا کنند.

این مسئول ادامه داد: گزارش های ارائه شده در جلسات از سوی دستگاه های اجرایی با دقت نیست و ضروری است قبل از ورود به جلسه این گزارش ها ارزیابی شود.

 مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات  استان زنجان در ادامه این جلسه اظهار داشت:به ازای هر شغل سنتی که به واسطه فنآوری اطلاعات منسوخ شده است موجب ایجاد 2.5 درصدی فرصت شغلی شده است.

وی ادامه داد: بنگاه های کوچک و متوسط در صورت بهره مندی از اقتصاد دیجیتال حداقل دو برابر سریعتر رشد می کنند و 75 درصد ارزش افزوده توسط اینترنت به واسطه افزایش بهره وری در فعالیت های سنتی است.

این مسئول خاطرنشان کرد: تا یک هزار و 400 مشترکان پهن باند زنجان به سه و نیم برابر می رسد.

وحید فرخی ادامه داد: تعداد دانشجویان نیز در سال 1400 به 11 هزار و 852 نفر می رسد.

وی برضرورت توجه بیشتر به جنبه خدمات تاکید کرد و گفت: تلاش برای کاهش هزینه های انبارداری، تقویت زنجیره تامین به واسطه استفاده از فنآوری اطلاعات و اتصال حلقه تولید به بازار مصرف می تواند در برنامه ریزی ایجاد فرصت های اشتغال کمک کند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات  استان زنجان افزود: پروژه مدیریت نشانی مکان محور و استعلامات میان دستگاهی اماکن و فراهم کردن امکان دسترسی خانوارها به شبکه ملی اطلاعات با حداقل سرعت دسترسی بیست مگابیت بر ثانیه با استفاده حداکثری از ظرفیت بخش غیر دولتی از پروژه های اقتصاد مقاومتی استان زنجان در این زمینه محسوب می شود.//ن

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر