سازمان بازرسی به بحث خودرو سازها به جد وارد شده است/ گروهها و جناحها در بدنام کردن یکدیگر مسابقه دارند
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به ورود سازمان بازرسی به بحث بازار خودرو گفت: سازمان بازرسی به بحث خودرو سازها به جد وارد شده است.
به گزارش موج رسا; ناصر سراج امروز در مراسم افتتاح ساختمان جدید بازرسی استان زنجان با اشاره به اینکه امسال پنجمین سال حضورم در سازمان بازرسی است اظهار کرد: در طول این مدت هفت ساختمان بازرسی در کشور به بهرهبرداری رسیده است.
وی با اشاره به اینکه تکمیل پروژه ساختمان بازرسی زنجان شش سال بطول انجامید تصریح کرد: در اوایل آغاز این پروژه استانداری کمکی نکرد و برای تکمیل این پروژه از اعتبارات مرکزی استفاده شد.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با تاکید بر اینکه باید نسبت به مراجعین ادارات برخورد مناسب و کرامت انسانی به نحو احسن اجرا شود ابراز کرد: زنجان از جمله شهرهای مذهبی بوده و از این لحاظ در سطح کشور نام آور است.
وی ابراز کرد: ما باید به انتظارات و مطالبات مردم پاسخ مثبت دهیم و امیدواریم در این استان شاهد هیچ گونه فسادی نباشیم.
*تاکید مقام معظم رهبری و قوه قضائیه در مبارزه با فساد در سطح کشور
سراج با اشاره به اینکه باید کار کرده و انتظارات مردم را پاسخگو باشیم افزود: انتظار مقام معظم رهبری و رئیس قوه قضائیه مبارزه با فساد است.
وی با اشاره به اینکه تنها چیزی که نظام هر حکومتی را میتواند از پای در آورد فساد داخلی است خاطر نشان کرد: رهبر معظم انقلاب در بیشتر فرمایشات خود به مبارزه با فساد تاکید میکنند و این وظیفه ما است که با فساد در جامعه مبارزه و مقابله کنیم.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور ابراز کرد: اکثر مدیران و مسئولان ما پای کار هستند و تعداد معدودی هستند که متاسفانه برای نظام و سازمان مشکل و بدنامی ایجاد میکنند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر اگر پایینترین ردهای در کشور خلافی مشاهده شود بنام نظام تمام میشود گفت: چون مردم از نظام اسلامی توقع هیچ خلافی را ندارند.
سراج ابراز کرد: در تصویب قانون اساسی در سال 1360 در اصل 174 قانون اساسی وظایف سازمان بازرسی احصا شد که این وظایف نظارت بر حسن جریان امور کشور و نظارت بر اجرای صحیح قوانین است.
وی با بیان اینکه در تفسیر بند اول هر امور و هر کاری انجام شود سازمان بازرسی وظیفه دارد جوابگو باشد خاطر نشان کرد: در حال حاضر اگر مردم از خودروها ناراضی هستند آن مشکل ماست باید بدانیم که چرا نارضایتی وجود دارد.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه ما وظیفه داریم در حد توان جوابگوی مردم باشیم افزود: اجرای صحیح قانون نیز در همه ادارات برعهده سازمان بازرسی است.
وی با اشاره به وظیفه سازمان بازرسی در نظارت به اقدامات قوه مجریه گفت: در قوه مجریه نیز ما وظیفه داریم قانون را رصد کنیم و هر جا سوء جریانی وجود داشته باشد برخوردهای لازم انجام شود.
سراج خاطر نشان کرد: در قوه مقننه نیز در بحث اداری و مالی آن حق ورود داریم و باید بررسی کنیم تا حسن جریان امور و اجرای صحیح ان وجود داشته باشد.
وی بیان کرد: در قوه قضائیه به جز کار خاص قضائی در همه امور ما حق ورود داریم.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: در اصل 174 سابق سازمان بازرسی کشور زیر نظر شورای عالی قضایی(قوه قضائیه) بود در اصلاحیهای که قانون در سال 1360 خورد به لحاظ مشکلاتی که ایجاد شد و در برخی موارد اجازه ورود به سازمان داده نمیشد سازمان بازرسی زیر نظر شخص قوه قضائیه قرار گرفت.
وی گفت: حتما باید رئیس سازمان بازرسی کل کشور از قضات عالی رتبهای که حداقل با پایه 10 باشد بوده و فقط به شخص قوه قضائیه پاسخگو است.
سراج افزود: سازمان بازرسی در امور دادگستریها به جز کار خاص قضایی در امور اداری و مالی باید ورود داشته باشد و اجرای صحیح قوانین و حسن جریان امور را باید در آنجا پیاده کند.
وی با بیان اینکه اگر ما واقعا به وظیفه خودمان به خوبی عمل کنیم خیلی از مشکلات برطرف میشود گفت: متاسفانه در کشور ما سیاه نمایی خیلی افزایش یافته است.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور به فسادهای مطرح شده در سطح کشور اشاره و ابراز کرد: در این جریاناتی که عنوان میکنند نظام جمهوری اسلامی و اکثر مدیران ما از آن مبرا است.
وی خاطر نشان کرد: متاسفانه شاخص ادراک و احساس فساد در کشور ما بالا است.
*ایران در رتبهبندی تیآی امتیاز 30 را دارد
سراج با اشاره به رتبه بندی کشورها در سازمان سیپیآی و تیآی گفت: سازمان سیپیآی و تیآی شفافیت کشورها را از نظر فساد هر ساله بررسی کرده و آنها را از نظر فساد رتبه بندی میکند.
وی گفت: در 2016 ٬ تیآی 176 کشور جهان را از نظر وقوع فساد بررسی کرده و برای این کشورها امتیاز داده است.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور بیان کرد: از 176 کشور جهان 20 کشور رتبههای قابل قبولی دارند که از آسیا کشورهای سنگاپور٬ هنگکنگ و ژاپن است.
وی با بیان اینکه متاسفانه کشور ما جزو این 20 کشور نیست خاطر نشان کرد: همچنین خوشبختانه کشور ما جزو 20 کشور آخر هم نیست.
سراج با بیان اینکه کشور عراق جزو 20 کشور آخر است بیان کرد: عربستان هزاران میلیارد دلار به رئیس جمهور آمریکا پرداخت میکند و در این رتبه بندی نیز امتیاز 46 را دارد.
وی با بیان اینکه در این رتبه بندی کشور ما امتیاز 30 را دارد خاطر نشان کرد: عربستان کشوری است که صبح در رابطه با حقوق بشر محکوم میشود و همین کشور بعد ظهر همان روز از اعضا شورای حقوق بشر محسوب میشود.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور خاطر نشان کرد: بدون تردید باید گفت رتبه کشور عربستان با پول داده شده است.
وی گفت: برای امتیاز دادن کشورها به لحاظ فساد از 13 شاخص استفاده میشود خاطر نشان کرد: رتبه به دلیل کم و زیاد شدن کشورها داده میشود تاثیر چندانی ندارد ولی امتیاز مهمترین بحث در این مسئله است.
سراج با اشاره به اینکه پدیده فساد در همه کشورها وجود دارد گفت: هیچ کشوری را در جهان نداریم به لحاظ فساد امتیاز 100 داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه فساد در همه کشورها به ویژه در کشورهایی که جنگ زده هستند وجود دارد گفت: این هم به دلیل نبود وقت کافی مدیران عالی آن کشور برای جلوگیری از فساد در آن کشور است.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه کشور در هشت سال دفاع مقدس کشورما با دنیا جنگید افزود: بعد از پیروزی انقلاب که جنگ در 30 خرداد ماه سال 60 آغاز شد منافقان مسلح افراد زیادی را به رگبار بستند.
وی خاطر نشان کرد: در این رابطه ما 17 هزار شهید در کشور دادیم و روزنامه منافقان نیز نام افراد را با اسم و مشخصات منتشر کرده و این ترور را بر عهده گرفتند.
سراج گفت: از ابتدای انقلاب نیز ما تحریم بودیم و در برخی موقع شدت میگرفت و در برخی مواقع نیز کم میشد و این تحریمها نیز در 10 سال آخر نیز سنگینتر بود.
وی خاطر نشان کرد: کشور ما در اوایل انقلاب این وضعیت را داشت و افرادی که با نظام بودند همه آنها جبهه جنگ و پشت جبهه فعالیت داشتند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: عربستان کشوری است که دهها برابر کشور ما سرمایه نفتی و گازی دارد که به لحاظ امتیاز سازمان تیآی با کشور ما فاصله دارد که این هم قابل قبول نیست.
وی با اشاره به سیاه نماییهای انجام شده درباره نظام جمهوری اسلامی گفت: باید مسئولان ایجابی و مثبت صحبت کنند و اگر مدیری خلاف کرد به شدت برخورد کنند.
سراج گفت: گروهها و جناحها در بدنام کردن یکدیگر مسابقه دارند راست و دروغ را قاطی میکنند تا رقیبت خود را زمین بزنند.
وی با بیان اینکه در رتبهبندی در تیآی بیشتر استنادها از رسانهها استفاده میشود گفت: وقتی که مسئول دوم کشور و معاون اول در پاسخ فساد مالی اعلام میکند که مشکل سیستمی بوده است و اگر سیستمی شده چه کسی باید پاسخگو باشد.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه باید واقعیتها به مردم بیان شود گفت: باید به این امر نیز توجه داشته باشیم که نان برخیها نیز از ایجاد مشکلات تامین میشود.
*ورود جدی سازمان بازرسی به بحث مسائل خودرو سازها
وی به مسائل و مشکلات جدید خودرو نیز اشاره کرد و افزود: آقایان ثبت سفارش را متوقف کردند و گفتند میخواهیم آیین نامه و دستورالعمل بنویسیم.
سراج با بیان اینکه چرا نوشتن آیین نامه و دستورالعمل الان اعلام میشود گفت: ابتدا باید دستورالعمل و آیین نامه نوشته شود و بعد از آن موقع اجرا ثبت سفارش بسته شود.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر دولت در ثبت سفارش 20 تومان اخذ میکند افزود: در حال حاضر چند ده میلیون تومان در کشور معامله میشود.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: چندین هزار ماشین مدل بالا در کشور داریم و امروز مورد بررسی قرار گرفت که ماشینی در این مدت کوتاه 100 میلیون تومان افزایش قیمت داشته است.
وی خاطر نشان کرد: باید مشخص شود که پول این چندین هزار ماشین به جیب چه کسانی میرود.
سراج افزود: بخاطر یک رانت چهار و پنج نفر صاحب سرمایهای عظیم میشوند و قطعا مردم با دیدن این مشکلات به همه بدبین میشود.
وی گفت: روز گذشته دو برنامه داده شد یکی در رابطه با واردات و یکی از در مورد خودسازهای داخلی است که باید بررسی شود که چرا این کارها انجام میشود آیا پشت پرده دستهایی برای بدنام کردن مردم نسبت به نظام وجود دارد یا نه که من فکر میکنم چنین مسائلی وجود دارد.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه به بحث مسائل خودرو سازها به جد وارد شدیم افزود: اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.
وی گفت: دست افردای که مرتکب اخلال در بخشی از نظام اقتصادی کشور شده و سبب ملتهب شدن بازار خودرو شده را رو میکنیم.
//ع
انتهای خبر/