logo
امروز : جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۱۵
[ شناسه خبر : ۵۰۰۸۴ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
معاون فرهنگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه زنجان:

دشمن به‌دنبال تفرقه و نفوذ است

دشمن-به‌دنبال-تفرقه-و-نفوذ-است-
معاون فرهنگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه زنجان گفت: دشمن با بهره‌گیری از ابزارهای رسانه‌ای، جنگ روانی و نفوذ فکری می‌کوشد با ایجاد شکاف‌های قومی، مذهبی و سیاسی، انسجام جامعه را تضعیف کرده و مسیر پیشرفت و استقلال را مختل سازد.

حجت‌الاسلام جواد باقری در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه وحدت و همبستگی ملی همواره یکی از مهم‌ترین سرمایه‌های اجتماعی جمهوری اسلامی ایران بوده است، اظهار کرد: تجربه تاریخی نشان داده هر زمان مردم با وجود تفاوت‌های فکری، سیاسی، قومی و زبانی، حول ارزش‌های مشترک گرد هم آمده‌اند، کشور توانسته از بحران‌ها عبور کند و مسیر پیشرفت را ادامه دهد. 

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه دشمنان ایران اسلامی همواره تلاش کرده‌اند با ایجاد شکاف، بی‌اعتمادی و جنگ روانی، این سرمایه بزرگ را تضعیف کنند، ابراز کرد: دشمن با ابزار رسانه، شایعه‌سازی و القای ناامیدی، به‌دنبال نفوذ در افکار عمومی است تا وحدت مردم را زیر سؤال ببرد.

معاون فرهنگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه زنجان با اشاره به اینکه در چنین شرایطی، آگاهی و بصیرت اجتماعی نقش کلیدی دارد، ادامه داد: ملت ایران باید بداند اختلاف‌نظر طبیعی است، اما تبدیل اختلاف به تفرقه دقیقاً همان نقطه‌ای است که دشمن از آن بهره‌برداری می‌کند.

وی ادامه داد: قرآن کریم و تعالیم دین مبین اسلام به‌روشنی بر «وحدت کلمه» تأکید دارند. نزول رحمت الهی در سایه همدلی و اتحاد است و اولیای دین نیز همواره مسلمانان را به پرهیز از تفرقه سفارش کرده‌اند. انقلاب اسلامی نیز بر همین مبنا شکل گرفت و با وحدت مردم به پیروزی رسید.

باقری با تأکید بر اینکه در این میان تهدیدهای چهره‌هایی مانند دونالد ترامپ، بیش از آنکه نشانه قدرت باشد، بیانگر استیصال سیاسی است، اضافه کرد: تجربه ثابت کرده این تهدیدها در برابر ملتی متحد و مقاوم، اثرگذاری واقعی ندارد. ایران، کشوری با هویت عمیق دینی و تاریخی است و با کشورهایی که فاقد این پشتوانه هستند، قابل مقایسه نیست.

وی گفت: این نظام، حاصل خون هزاران شهید است؛ انسان‌های بزرگی که با ایثار جان خود، استقلال و عزت را برای کشور به ارمغان آوردند. پایبندی به ولایت فقیه و آرمان‌های انقلاب، ضامن تداوم این مسیر است و ملت ایران تا ظهور حضرت ولی‌عصر (عج)، استوار و متحد از کشور و ارزش‌های خود دفاع خواهد کرد.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر