logo
امروز : چهارشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۲:۰۱
[ شناسه خبر : ۴۹۹۹۰ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
کارشناس علوم سیاسی:

اقدامات تروریست‌ها برای ساقط کردن نظام بود

اقدامات-تروریست‌ها-برای-ساقط-کردن-نظام-بود
کارشناس علوم سیاسی گفت: اقدامات اخیر تروریست‌های اغتشاشگر سازمان‌یافته و برای ساقط کردن نظام بود.

حجت‌الاسلام تقی اسماعیلی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه حملات تروریست‌ها در داخل کشور با همکاری آمریکا و رژیم صهیونیستی برای جبران شکست جنگ ۱۲ روزه انجام شد، اظهار کرد: افراد بی‌گناه توسط جنایتکاران در این اقدام غیرانسانی به شهادت رسیدند.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه اقدامات اخیر تروریست‌ها همه برای ساقط کردن نظام بود، ابراز کرد: مقام معظم رهبری بارها نسبت به حفظ اتحاد و همبستگی تأکید داشتند و مشکل اقتصادی در جامعه با توجه به تحریم‌هایی که غرب به کشور وارد می‌کند همچنان وجود دارد و مسئولان مربوطه باید اقدامات مهم و مؤثر در این باره لحاظ کنند.

کارشناس علوم سیاسی با اشاره به اینکه ملت ایران ملتی دارای فرهنگ غنی است، ادامه داد: آنان هرگز در برابر ناملایمات سر خم نکرده‌اند بلکه همه با وحدت پشت بوده و اکنون نیز گوش به فرمان ولی امر مسلمين هستند.

وی ادامه داد: اقدامات جنایتکارانه تروریست‌های اغتشاشگر برای تضعیف روحیه مردم بود و دقیقاً سناریو کشور سوریه در ایران انجام شد و با تدابیر درست امنیتی این توطئه‌ها خنثی و جنایتکاران به سزای اعمال حیوانی خود خواهند رسید.

 

 

 

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر