logo
امروز : سه شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۰۲
[ شناسه خبر : ۴۹۷۹۹ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی طارم مطرح کرد:

تلاش برای آزادسازی وام مسکن ملی در آب‌بر

تلاش-برای-آزادسازی-وام-مسکن-ملی-در-آب‌بر
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان طارم با اشاره به مشکل موجود مسکن ملی آب‌بر در زمینه آزادسازی وام مسکن گفت: در صورت موافقت بانک، اقدامات لازم جهت تمدید دوره مشارکت تسهیلات و آزادسازی آن صورت گیرد.

فرخ محمدی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصای پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ : در رابطه با آزادسازی وام مسکن ملی شهر آب‌بر، در صورت موافقت بانک، اقدامات لازم جهت تمدید دوره مشارکت تسهیلات و آزادسازی آن صورت گیرد.

بیشتر بخوانید

وی با اشاره به اتمام دوره مشارکت تسهیلات مسکن، اظهار داشت: بنیاد مسکن درخواست تمدید این تسهیلات را به بانک مسکن ارائه کرده است، با این حال، به دلیل پایین بودن درصد پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها، بانک مسکن با تمدید دوره مشارکت تسهیلات مخالفت کرده است.

رئیس بنیاد مسکن طارم در ادامه تصریح کرد: با توجه به پیشرفت فیزیکی صورت گرفته در پروژه‌ها، مجدداً با بانک مکاتبه شده و مقرر شده است که بانک نسبت به ارزیابی مجدد پروژه‌ها اقدام کند.

 وی با اشاره به اینکه این موضوع شامل پروژه ۴۰ واحدی و ۹۶ واحدی مسکن این شهرستان می‌شود، گفت: در پروژه ۹۶ واحدی، هشت بلوک توسط متقاضیان به صورت گروه ساخت و ۹ بلوک توسط بنیاد مسکن در حال ساخت است.

 محمدی تاکید کرد: بنیاد مسکن تمام تلاش خود را برای تسریع در روند تکمیل این پروژه‌ها و خانه‌دار شدن متقاضیان به کار خواهد بست.

به گفته وی، این نهاد در تلاش است با همکاری بانک مسکن و سایر دستگاه‌های ذیربط، موانع موجود بر سر راه تکمیل پروژه‌های مسکن را برطرف کرده و زمینه بهره‌مندی هر چه سریع‌تر متقاضیان از واحدهای مسکونی خود را فراهم سازد.

 رئیس اداره بنیاد مسکن انقلاب اسلامی طارم ادامه داد: با پیگیری‌های انجام شده، به زودی شاهد حل مشکلات این پروژه‌ها و تحویل واحدهای مسکونی به مردم باشیم.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر