logo
امروز : سه شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۱۵:۳۲
[ شناسه خبر : ۴۹۷۵۳ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 5 دقیقه ]
در گزارش موج‌رسا بخوانید؛

تاخیر آزادسازی وام مسکن ملی آب‌بر، کابوس متقاضیان

تاخیر-آزادسازی-وام-مسکن-ملی-آب‌بر،-کابوس-متقاضیان
تعلل در پرداخت وام مسکن ملی در آب‌بر طارم، بیش از ۵۰ متقاضی را با مشکل مواجه کرده و امیدشان را برای خانه‌دار شدن کمرنگ ساخته است و تسریع در آزادسازی وام‌ها، مطالبه جدی این افراد است.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ طرح ملی مسکن، بارقه‌ای از امید برای خانه‌دار شدن اقشار کم‌درآمد و متوسط جامعه است این طرح با ارائه تسهیلات مالی، کاهش هزینه‌ها و ایجاد شرایط مناسب، گامی مهم در راستای تحقق این آرزو برداشته است. 

بیشتر بخوانید

در استان زنجان و شهرهای اطراف، این طرح در حال اجراست و پیشرفت‌های قابل توجهی نیز داشته است.

با این حال، در شهر آب‌برِ شهرستان طارم، علی‌رغم پیشرفت بیش از ۶۰ درصدی ساخت و ساز بلوک‌ها، مشکلی جدی وجود دارد. تعلل در آزادسازی وام برای بیش از ۵۰ نفر از متقاضیان مسکن ملی، آن‌ها را در شرایط دشواری قرار داده است.

 این تاخیر، نه تنها امید این متقاضیان را کمرنگ می‌کند، بلکه پیشرفت کل طرح را نیز با کندی مواجه می‌سازد.

 انتظار می‌رود مسئولان با درک شرایط فعلی و تسریع در روند آزادسازی وام‌ها، گره از مشکلات این افراد بگشایند و به خانه‌دار شدن آن‌ها کمک کنند.

 بی‌شک، تحقق این امر، گامی مهم در راستای افزایش رفاه اجتماعی و رونق اقتصادی منطقه خواهد بود.

تعلل در پرداخت وام مشکل‌ساز است

بهزاد مرادی، یکی از متقاضیان مسکن ملی در شهر آب‌بر، در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با ابراز نارضایتی از تعلل در آزادسازی وام مسکن ملی، خواستار پاسخگویی مسئولان شد.

 وی با اشاره به پیشرفت بیش از ۶۰ درصدی ساخت و ساز بلوک‌ها و اعلام رسمی این پیشرفت به رئیس بنیاد مسکن، دلیل این تاخیر در پرداخت وام به بیش از ۵۰ نفر از متقاضیان را جویا شد.

این متقاضی با تاکید بر شرایط سخت اقتصادی حاکم بر جامعه، بلوکه شدن ۱۵ میلیارد تومان از وام این متقاضیان را فشار مضاعفی بر خانواده‌ها دانست و عنوان کرد: در این وضعیت اقتصادی، تامین آورده برای بسیاری از متقاضیان دشوار شده است. 

وی تصریح کرد: اگر این وام حق قانونی ماست، چرا با وجود پیشرفت فیزیکی پروژه و طی شدن مراحل قانونی، همچنان در آزادسازی آن تعلل می‌شود؟

مرادی در ادامه ضمن تاکید بر ضرورت پاسخگویی مسئولان مربوطه، خواستار رسیدگی به این موضوع شد.

 این متقاضی مسکن ملی شهر آب‌بر، ابراز امیدواری کرد که مسئولان با بررسی دقیق موضوع، ضمن تسریع در آزادسازی وام‌ها، عدالت را در توزیع منابع و فرصت‌ها برای همه متقاضیان مسکن ملی رعایت کنند.

با پرداخت وام بخش قابل‌توجهی از پروژه ساخته می‌شود 

احمد قنبری، یکی از متقاضیان پروژه مسکن ملی شهر آببر، در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ گفت: تاکنون بخش قابل‌توجهی از پروژه با تلاش و سرمایه‌گذاری اولیه پیش رفته است، اما در حال حاضر ما به نقطه بحرانی رسیده‌ایم؛ عدم تخصیص به موقع تسهیلات بانکی، توان ما را برای تداوم عملیات ساختمانی سلب کرده است.

وی افزود: فشار مضاعف بر دوش این قشر از جامعه زمانی سنگین‌تر می‌شود که آن‌ها همزمان با تعهدات ساخت، مجبور به پرداخت هزینه‌های سنگین زندگی روزمره هستند. 

این متقاضی افزود: ما در خانه‌های استیجاری ساکن هستیم و تحمل فشار پرداخت اجاره‌بهای سنگین در کنار تأمین منابع مالی مورد نیاز برای پیشبرد ساخت، دیگر میسر نیست، این وضعیت فشار اقتصادی مضاعفی را به خانواده‌ها وارد کرده است.

وی در ادامه، آزادسازی فوری و کامل وام ساخت را تنها راه نجات پروژه دانست و تأکید کرد: در صورت تخصیص سریع این تسهیلات، ما تعهد می‌کنیم که پروژه را با قدرت به مراحل پایانی و تکمیل برسانیم.

قنبری تصریح کرد: با اتمام ساخت و اسکان در واحدهای شخصی، نه تنها از هزینه‌های سرسام‌آور کرایه خانه خلاص می‌شویم، بلکه سرمایه‌ای که صرف اجاره شده، می‌تواند به رونق اقتصادی منطقه کمک کند.

وی یادآور شد: آزادسازی این وام در این برهه حساس، کمک حیاتی و تعیین‌کننده‌ای برای تکمیل این مسکن‌های ملی خواهد بود.

تلاش برای آزاد‌سازی وام 

فرخ محمدی، رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان طارم در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛  به تشریح آخرین وضعیت پروژه‌های مسکن این شهرستان پرداخت.

وی با اشاره به اتمام دوره مشارکت تسهیلات مسکن، اظهار داشت: بنیاد مسکن درخواست تمدید این تسهیلات را به بانک مسکن ارائه کرده است، با این حال، به دلیل پایین بودن درصد پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها، بانک مسکن با تمدید دوره مشارکت تسهیلات مخالفت کرده است.

رئیس بنیاد مسکن طارم در ادامه تصریح کرد: با توجه به پیشرفت فیزیکی صورت گرفته در پروژه‌ها، مجدداً با بانک مکاتبه شده و مقرر شده است که بانک نسبت به ارزیابی مجدد پروژه‌ها اقدام کند.

 وی ابراز امیدواری کرد و یادآور شد: در صورت موافقت بانک، اقدامات لازم جهت تمدید دوره مشارکت تسهیلات و آزادسازی آن صورت گیرد.

محمدی با اشاره به اینکه این موضوع شامل پروژه ۴۰ واحدی و ۹۶ واحدی مسکن این شهرستان می‌شود، گفت: در پروژه ۹۶ واحدی، هشت بلوک توسط متقاضیان به صورت گروه ساخت و ۹ بلوک توسط بنیاد مسکن در حال ساخت است.

 وی تاکید کرد: بنیاد مسکن تمام تلاش خود را برای تسریع در روند تکمیل این پروژه‌ها و خانه‌دار شدن متقاضیان به کار خواهد بست.

به گفته رئیس بنیاد مسکن طارم، این نهاد در تلاش است با همکاری بانک مسکن و سایر دستگاه‌های ذیربط، موانع موجود بر سر راه تکمیل پروژه‌های مسکن را برطرف کرده و زمینه بهره‌مندی هر چه سریع‌تر متقاضیان از واحدهای مسکونی خود را فراهم سازد.

 وی ادامه داد: با پیگیری‌های انجام شده، به زودی شاهد حل مشکلات این پروژه‌ها و تحویل واحدهای مسکونی به مردم باشیم.

تأخیر در اعطای وام مسکن ملی در آب‌بر طارم، علی‌رغم پیشرفت قابل‌توجه ساخت‌ و ساز، چالشی جدی است.

بیش از ۵۰ خانواده در انتظار نهایی شدن خانه‌دار شدن خود هستند.

مسئولان باید با درک تأثیر این تعلل بر رفاه اجتماعی و امید مردم، فوراً آزادسازی تسهیلات را تسریع کنند تا این گام امیدبخش ملی به سرانجام مثبت خود برسد و رونق اقتصادی منطقه تضمین شود.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر