logo
امروز : پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۹:۳۴
[ شناسه خبر : ۴۹۷۲۳ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
مدیر امور اجتماعی تعاون، کار و رفاه اجتماعی زنجان:

دهک‌های یک تا ۹ مشمول کالابرگ هستند

دهک‌های-یک-تا-۹-مشمول-کالابرگ-هستند-
مدیر امور اجتماعی تعاون، کار و رفاه اجتماعی زنجان گفت: مشمولان دریافت کالابرگ می‌توانند از این حمایت معیشتی برای تأمین کالاهای اساسی استفاده کنند.

سجاد اجاقلو در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه طرح کالا برگ جدید از ۲۰ دی‌ ماه اجرا می‌شود و هدف آن حمایت از خانوارها در تأمین اقلام اساسی اعلام شده است، اظهار کرد: بر این اساس به ازای هر نفر یک میلیون تومان اعتبار به‌صورت شارژ اعتباری در حساب افراد منظور می‌شود که برداشت نقدی ندارد و صرفاً برای خرید اقلام مصرفی و سبد کالا قابل استفاده است.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه این طرح شامل دهک‌های درآمدی یک تا ۹ است و بر اساس برآوردها، حدود ۸۰ میلیون نفر در سراسر کشور مشمول آن خواهند شد، ابراز کرد: خانوارهای چهار نفره، به‌عنوان نمونه، مجموعاً ۱۶ میلیون تومان اعتبار در حساب خود خواهند داشت که به مرور و طی چهار ماه قابل استفاده است. 

مدیر امور اجتماعی تعاون، کار و رفاه اجتماعی زنجان با اشاره به اینکه مرحله اول این اعتبار از ۲۰ دی‌ ماه سال‌جاری در سراسر کشور از جمله استان زنجان اجرا می‌شود و مردم می‌توانند از ۲۱ دی‌ ماه خریدهای خود را از فروشگاه‌های منتخب انجام دهند، ادامه داد: تفاوت اصلی این طرح با نسخه‌های قبلی، گسترش دهک‌های هدف از یک تا هفت به یک تا ۹ و همچنین پرداخت اعتباری به جای نقدی است. 

وی گفت: یارانه نقدی ماهانه نیز طبق روال سابق ادامه می‌یابد و افرادی که قبلاً یارانه دریافت می‌کردند، همچنان مشمول آن خواهند بود. این طرح با هدف کاهش فشار اقتصادی بر خانواده‌ها و افزایش دسترسی به کالاهای ضروری، در کنار یارانه نقدی اجرا می‌شود و امکان استفاده مرحله‌ای از اعتبار نیز پیش‌بینی شده است.

اجاقلو با بیان اینکه این طرح به‌صورت هماهنگ با فروشگاه‌ها و سامانه‌های ثبت خرید اجرا می‌شود و اطلاعات مربوط به هر فرد از طریق پیامک اطلاع‌رسانی خواهد شد تا کاربران از میزان موجودی و زمان فعال شدن اعتبار مطلع شوند، اضافه کرد: اجرای این برنامه به دولت امکان می‌دهد کنترل بهتری بر توزیع کالا و حمایت هدفمند از دهک‌های متوسط و پایین درآمدی داشته باشد و همزمان فرآیند خرید برای مردم ساده‌تر شود.

وی عنوان کرد: انتظار می‌رود تا پایان چهار ماه، تمامی مراحل استفاده از این اعتبار به‌صورت شفاف و کامل اجرا شود.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر