logo
امروز : چهارشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۲:۴۵
[ شناسه خبر : ۴۹۶۵۷ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار خدابنده خبر داد:

اجرای طرح مدیریت محله‌محور در خدابنده

اجرای-طرح-مدیریت-محله‌محور-در-خدابنده
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار خدابنده گفت: طرح مدیریت محله‌محور در راستای تقویت انسجام اجتماعی در شهرستان خدابنده اجرا می‌شود.

فرامرز طهماسبی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ اظهار کرد: کلید حل چالش‌های اجتماعی اجرای طرح مدیریت محله‌محور است.

بیشتر بخوانید

وی با تاکید بر اجرای طرح مدیریت محله‌محور در راستای تقویت انسجام اجتماعی بیان کرد: این طرح در واقع یک پروژه بزرگ در حوزه اجتماعی و بحث تحقق عدالت اجتماعی و رفع محرومیت در محلات کم‌برخوردار و حاشیه‌نشین و توسعه‌نیافته شهرستان خدابنده خواهد بود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار خدابنده ادامه داد: هدف از اجرای این طرح در واقع تحقق عدالت اجتماعی، تقویت هم‌بستگی محلی و مشارکت مستقیم مردم در تصمیم‌گیری‌ها و هم‌چنین برنامه‌ریزی‌ها توسط خود مردم است.

وی تصریح کرد: این طرح در جهت حل مشکلات، ایجاد محلاتی پویا و ایمن، پایدار، استفاده از ظرفیت محلی و مشارکت مردم اجرا می‌شود زیرا که هدف نهایی بهبود شاخص‌های آموزشی، فرهنگی، رفاهی و معیشتی در محلات حاشیه‌نشین و کم‌برخوردار شهرستان خدابنده است.

طهماسبی گفت: برای اجرای این برنامه همه نهادها و ارگان‌های اجرایی مشارکت خواهند داشت و عمده این دستگاه‌ها شامل پایگاه‌های بسیج، مساجد، شوراها، شهرداری‌ها، معتمدین، تشکل‌های مردمی، نخبگان محلی، مراکز بهداشتی، درمانی و هم‌چنین دهیاری‌ها هستند.

وی خاطرنشان کرد: برای انجام این طرح اولین قدم تشکیل یک کمیته حمایتی و راهبری با مسئولیت فرماندار و دبیری شورا که شهردار است. این کمیته وظیفه سیاست‌گذاری و نظارت بر حسن اجرای امور و هم‌چنین وظیفه تشکیل شورای پیشرفت را نیز بر عهده خواهد داشت.

طهماسبی ادامه داد: شورای پیشرفت یکی از ارکان اساسی برای اجرای این طرح است و این شورا حلقه میانی مردم و دستگاه‌های دولتی خواهد بود.

وی اظهار داشت: شورای پیشرفت یک نقش کلیدی بعد از شورای راهبری در برنامه‌ریزی، هماهنگی، پشتیبانی و نظارت دارد و امیدواریم اجرای طرح مدیریت محله‌محور در شهرستان خدابنده گامی موثر در جهت برداشته شدن مشکلات مردم باشد.

طهماسبی تصریح کرد: این طرح رویکردی در حکمرانی محلی است که محله را به عنوان واحد اصلی برنامه ریزی، اجرا و نظارت قرار می‌دهد و می‌تواند کلید حل چالش‌های اجتماعی باشد، ضرورت آن تقویت انسجام اجتماعی خواهد بود.

وی اظهار امیدواری کرد: نخبگان و مردم باید پای کار باشند و تلاش در جهت احیای برنامه ‌های محله‌محور سرلوحه امور قرار دارد. مردم با مشارکت پایدارتر خود در بحث‌های اجتماعی و فرهنگی نقش مهمی را در مدیریت محله‌محور دارند.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر