logo
امروز : پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۴:۴۹
[ شناسه خبر : ۴۹۱۸۵ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 3 دقیقه ]
امام جمعه ابهر:

کادرسازی موفق حزب‌الله تضمین تداوم مقاومت است

کادرسازی-موفق-حزب‌الله-تضمین-تداوم-مقاومت-است
امام جمعه ابهر گفت: لبنان و حزب‌الله، با کادرسازی قوی، نشان داده‌اند که نیرویی بسیار قدرتمند هستند.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ حجت‌الاسلام سعید مرادپور، در خطبه‌های دوم نماز جمعه این هفته شهر ابهر، با دعوت نمازگزاران به تقوا و پرهیزکاری، بر نقش بی‌بدیل جوانان انقلابی در تداوم مسیر پیشرفت کشور تأکید کرد و گفت: امروز دشمن تمام تلاش خود را به کار گرفته تا نسل جوان را از میدان عمل خارج کند، اما تاریخ ثابت کرده که هرگاه این مرز و بام در تنگنا قرار گرفته، جوانان غیرتمند، چراغ راه‌حل‌ها را روشن کرده‌اند.

بیشتر بخوانید

وی با تسلیت شهادت یکی از فرماندهان تأثیرگذار حزب‌الله لبنان در پی ترور توسط رژیم سفاک صهیونیستی، این حادثه را ضایعه‌ای بزرگ برای محور مقاومت خواند و افزود: آمریکایی‌ها که پیش از این برای این انسان بزرگ جایزه تعیین کرده بودند، گمان می‌کنند با ترور فرماندهان، اسلام تضعیف خواهد شد.

امام جمعه ابهر خاطرنشان کرد: هرگاه فرماندهی به شهادت می‌رسد، بیش‌تر درمی‌یابیم که چه شخصیت‌های ویژه‌ای در امت اسلام وجود دارند. لبنان و حزب‌الله، با کادرسازی قوی، نشان داده‌اند که نیرویی بسیار قدرتمند هستند و ترور فرماندهان امت اسلام خود نشانه‌ای از ضعف رژیم صهیونیستی است.

وی با اشاره به شهادت حسن نصرالله تصریح کرد: پس از شهادت سید حسن نصرالله، دشمن تصور می‌کرد تشکیلات حزب‌الله از هم می‌پاشد، اما این تشکیلات نه تنها بازسازی شد، بلکه قدرتمندتر شد. مرادپور خاطرنشان کرد: زمانی نیز دشمن به دنبال خلع سلاح حزب‌الله بود که آگاهی مردم مانع از آن شد. حزب‌الله در برابر وقایع، با درایت و پیچیدگی عمل می‌کند و در زمان مناسب نسبت به این جنایت واکنش نشان خواهد داد.

 وی به اتفاقات کشور اوکراین اشاره و اظهار داشت: اوکراین که روزگاری دارای هزاران کلاهک هسته‌ای بود، با فریب آمریکا تأسیسات خود را تقدیم کرد و امروز به بردگی این کشور درآمده است. در اروپا مشکلات عدیده‌ای وجود دارد که آثار آن در آینده‌ای نزدیک آشکار خواهد شد.

امام جمعه ابهر به شهادت دانشمند برجسته، شهید محسن فخری‌زاده اشاره کرد و یادآور شد: شهید فخری‌زاده انسانی توانمند در علوم اسلامی و تخصص خود بود. ما ثمرات تلاش دانشمندانمان را در جنگ ۱۲ روزه به عیان دیدیم.

وی خاطرنشان کرد: دشمن نمی‌خواهد ما از قدرت خود سخن بگوییم یا آن را بشناسانیم، در حالی که دستاوردهایی مانند ساخت و به‌کارگیری پهپادها توسط فرزندان این کشور محقق شده و باید بازگو شود. اگر این دستاوردها به درستی بیان نشود، موجب تحقیر کشور می‌شود. به عنوان مثال، ساخت ۳۰۰۰ واحد مسکن روستایی پس از جنگ ۱۲ روزه، از جمله این پیشرفت‌هاست که متأسفانه بازگو نمی‌شود.

مرادپور پیشتازی ایران در حوزه‌های مختلف را ثمره خون شهیدان گمنام و بزرگی مانند شهید فخری‌زاده دانست و عنوان کرد: میانگین سنی این دانشمندان فداکار حدود ۳۰ سال است. امروزه خنثی‌سازی جنگ روانی دشمن، علاقه‌مندسازی جوانان و افزایش امید در کشور برای جلوگیری از مهاجرت، از وظایف مهم ماست.

وی با اشاره به اینکه روز شهادت حضرت ام‌البنین(س) که به عنوان روز گرامیداشت مادران و همسران شهدا نامگذاری شده است، گفت: مادران و همسران شهدا، از خودگذشتگی و ایثار را از این بانوی بزرگوار آموخته‌اند. ایشان با تربیت فرزندانی ذوب در ولایت، نمونه‌ای والا هستند که حضرت ابوالفضل العباس(ع)، پرورش‌یافته دامان چنین مادری است.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر