logo
امروز : پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۶:۱۳
[ شناسه خبر : ۴۸۶۹۹ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 8 دقیقه ]
در گزارش موج‌رسا بخوانید؛

وحدت ملی خط قرمز همه ایرانیان

وحدت-ملی-خط-قرمز-همه-ایرانیان-
وحدت ملی، اساس اقتدار و پایداری یک ملت سربلند است این امر، خط قرمزی است که هیچ ایرانی از آن نخواهد گذشت همدلی و هم‌زبانی، تضمین‌کننده فردایی روشن‌تر و پر از شکوه برای کشور عزیزمان ایران است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ در شرایط حساس کنونی که دشمنان ایران با حربه‌های رسانه‌ای و عملیات روانی به‌دنبال ایجاد تفرقه و تضعیف «اتحاد مقدس» ملت هستند، هوشیاری و بصیرت ملی بیش از هر زمان دیگری ضرورت دارد.

بیشتر بخوانید

جریان‌هایی تلاش دارند با تحریف واقعیت‌ها، حمله به کشورهای همراه ایران، سفیدنمایی دشمنان قسم‌خورده‌ این سرزمین و نیز برجسته کردن ناکامی‌ها، روحیه‌ مردم را تضعیف کنند و امید و اعتماد ملی را هدف بگیرند در برابر این سناریو، تنها سلاح موثر، آگاهی، وحدت و دفاع از حقیقت است.  

ملت ایران باید هوشمندانه، در برابر هرگونه تلاش برای دو قطبی‌سازی سیاسی و اجتماعی بایستد و اجازه ندهد دشمن از اختلافات داخلی برای پیشبرد اهدافش استفاده کند. 

رسانه‌ها و فعالان فضای مجازی وظیفه دارند با روشنگری، انتشار اخبار واقعی و تاکید بر دستاوردهای علمی، اقتصادی، نظامی و فرهنگی کشور، نقشه‌های بدخواهان را خنثی کنند امروز، پایداری ایران در گروی اتحاد، اعتماد و حمایت از نهادهای قانونی و مردمی است.

با کنشگری هوشمند فریب دشمن را خنثی کنیم  

حجت‌الاسلام جواد جعفری، نماینده مردم استان زنجان در مجلس خبرگان رهبری در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ گفت: اجرای توافق هسته‌ای (برجام) توسط دست‌اندرکاران آن، به یک خسارت محض برای کشور بدل شد.

وی با اشاره به اینکه با وجود آنکه آژانس دو بار پایبندی کامل ایران به تعهدات را تأیید کرد، هیچ دستاورد ملموسی محقق نشد، اظهار داشت: نه تنها پرونده هسته‌ای پس از انقضای دوره زمانی مقرر عادی نشد، بلکه با فعال‌سازی مکانیسم ماشه، تحریم‌های تعلیق‌شده بازگشتند.

نماینده مردم استان زنجان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: از دست دادن ذخایر اورانیوم غنی‌شده و تخریب تأسیسات، زیان‌های مادی و استراتژیکی بودند که برآمدهای آن با هشدارهای صریح مقام معظم رهبری مغایرت داشت، هشدارهایی در خصوص طولانی بودن دوره زمانی ده ساله که نادیده گرفته شد.

وی با تاکید بر اینکه این روند نشان داد که نافرمانی از رهبری به بن‌بست منتهی می‌شود، گفت: با این حال، به‌جای عبرت گرفتن و بازگشت به مسیر ولایت، اصرار بر همان رویکرد اشتباه گذشته، یعنی مذاکره با غرب، ادامه دارد، بیان کرد: مذاکره‌ای که ماهیت آن از پیش معلوم و صرفاً تحمیل نظر طرف مقابل است.

جعفری یادآور شد: علاوه بر این، جای نگرانی است که برخی مسئولان، مسیرهای جایگزین و ظرفیت‌های بین‌المللی مانند همکاری با روسیه و چین را نیز با بدگویی و انتشار اخبار نادرست تخریب می‌کنند.

وی با بیان اینکه این اقدامات، فراتر از مسائل حزبی، تلاشی برای ضربه زدن به اصل نظام و ملت ایران در سایه منافع شخصی است، تصریح کرد: رفتارهای اخیر در فضای مجازی، از جمله لجن‌پراکنی علیه چهره‌های ملی، تلاشی سازمان‌یافته برای شکستن وفاق مورد تأکید رهبری است.

نماینده مردم استان زنجان در مجلس خبرگان رهبری ابراز کرد: توصیه‌ اکید این است که مسئولان با این تفرقه افکنی‌های مسموم و خطرناک برخورد قاطع کرده و نگذارند این اقدامات، انسجام ملی را مورد تهاجم قرار دهد.

نقشه تفرقه را با بصیرت ملی بسوزانیم  

فریدالدین حبیبیان، مدرس دانشگاه، پژوهشگر امنیت بین‌الملل و آینده پژوهی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ گفت: در این مقطع حساس از تاریخ ایران، وحدت ملی از یک شعار فراتر رفته و به ضرورتی راهبردی برای اقتدار و استمرار توسعه کشور بدل شده است. 

وی با بیان اینکه ملت‌هایی در جهان توانسته‌اند در لحظات سرنوشت‌ساز، وفاق داخلی را بر اختلافات ترجیح دهند و از آن پلی برای عبور از بحران بسازند، افزود:

جامعه ایران، چون باغی رنگارنگ و پرگل، از تنوع فکری و فرهنگی نیرو می‌گیرد. 

این مدرس دانشگاه تصریح کرد: این تنوع هنگامی مزیت است که همگان حول آرمان‌های عالی نظام و مصالح ملی گرد آیند. 

وی با تاکید بر اینکه تجربه تاریخی تمدن‌های بزرگ نشان می‌دهد شکوفایی در سایه همزیستی مسالمت‌آمیز افکار مختلف به دست آمده است، یادآور شد:

در تحلیل راهبردی وضع کنونی، باید چند محور را مورد توجه قرار داد.

حبیبیان عنوان کرد: نخست، پاسداشت هویت مشترک ایرانی-اسلامی، زبان فارسی و تاریخ پرافتخار که پیوند‌دهنده نسل‌ها و سنگ‌بنای مقاومت در برابر تفرقه است. 

وی با بیان اینکه مورد بعدی تقویت دیپلماسی داخلی است، گفت: یعنی ایجاد گفتگوهای منظم و محترمانه میان صاحبان اندیشه‌های مختلف برای کاستن از سوءتفاهم‌ها.

 این مدرس دانشگاه خاطرنشان کرد: روش بعدی تبدیل چالش‌ها به فرصت از راه همکاری در مسائل مشترک اقتصادی، زیست‌محیطی و بین‌المللی تا حس مسئولیت جمعی تقویت شود.

 وی تاکید کرد: در آخر پرهیز از تقابل‌های مصنوعی و حاشیه‌سازی رسانه‌ای که توان ملی را از اولویت‌های واقعی منحرف می‌کند.  

حبیبیان با تاکید بر اینکه برای تعمیق وفاق ملی، اقدام‌های عملی ضروری است، بیان کرد: ایجاد نهادهای غیردولتی گفت‌وگوی ملی و کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها، تقویت نقش رسانه‌های مسئول و اخلاق‌مدار در روشنگری و آرام‌سازی فضا، بزرگداشت دستاوردهای جمعی که حس غرور و همبستگی می‌آفریند، و نیز اجتناب از برچسب‌زنی و تعمیم کلیشه‌ای که شکاف‌ها را عمیق‌تر می‌کند.  

وی با اشاره به اینکه ملت ایران همواره در سخت‌ترین دوران‌ها با خرد جمعی راه پیشرفت را گشوده است، مطرح کرد: امروز نیز با تکیه بر این میراث و اندیشه «وحدت در عین کثرت» می‌توان تهدید تفرقه را به فرصت تعالی تبدیل کرد.

این مهم زمانی تحقق پیدا خواهد کرد که تمام افراد جامعه و جریانات سیاسی حول محوری واحد که مقام معظم رهبری هستند و در چهارچوب قوانین گرد آمده و حرکت کنند و از عوامل بر هم زننده این وحدت مقدس دوری نمایند، نمونه بارز این وحدت در جنگ تحمیلی 12 روزه با رژیم منحوس صهیونی به وضوح دیده شد که اتحاد و وحدت چه تاثیرگذار بر بدخواهی دشمنان دارد و رمز پیروزی است.

حبیبیان خاطرنشان کرد: تنها با همدلی، گفتگو و احترام متقابل است که سنگر وحدت تقویت می‌شود و ایران عزیز در میان تحولات جهانی، همچنان سربلند و پیروز خواهد ماند.

وی با بیان اینکه این مهم زمانی تحقق پیدا خواهد کرد که تمام افراد جامعه و جریانات سیاسی حول محوری واحد که مقام معظم رهبری هستند و در چهارچوب قوانین گرد آمده و حرکت کنند، گفت: از عوامل بر هم زننده این وحدت مقدس دوری کنند، نمونه بارز این وحدت در جنگ تحمیلی 12 روزه با رژیم منحوس صهیونی به وضوح دیده شد که اتحاد و وحدت چه تاثیرگذار بر بدخواهی دشمنان دارد و رمز پیروزی است.

هوشیاری درمان جنگ‌های نرم دشمن  

علی‌‌پناه قره‌باغی، کارشناس مسائل سیاسی و بین‌الملل در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ گفت: امروز کشور ما در شرایطی قرار دارد که جریانات مختلف سیاسی از جمله جریان اصلاحات باید با نگاه ملی و عقلانی عمل کنند. 

وی با بیان اینکه اگر اصلاحات به‌معنای تلاش برای حل مشکلات مردم و پیشرفت کشور باشد، نظام از آن استقبال می‌کند، اظهار داشت: اما زمانی که برخی در پوشش اصلاح‌طلبی، به تضعیف روند رشد و خودکفایی ملی یا به گسترش یأس در جامعه کمک می‌کنند، باید نسبت به آن هوشیار بود. 

کارشناس مسائل سیاسی و بین‌الملل تصریح کرد: دشمنان قسم‌خورده ایران، از آمریکا تا رژیم صهیونیستی، بارها اعلام کرده‌اند امیدشان به ضربه زدن از داخل است، نه از بیرون همین واقعیت اهمیت هوشیاری در برابر فعالیت‌های رسانه‌ای و سیاسی آنان را نشان می‌دهد.  

وی با تاکید بر اینکه اتحاد و انسجام ملی بزرگ‌ترین سرمایه کشور است، بیان کرد: دشمن می‌کوشد با ایجاد چندصدایی و شکاف میان مردم، این اتحاد مقدس را از بین ببرد.

قره‌باغی تصریح کرد: در مقابل، نیروهای انقلابی، نظامی و مردمی ما با تکیه بر ایمان، عقلانیت و عشق به وطن، صف واحدی را تشکیل داده‌اند. 

وی با تاکید بر اینکه ما در بن‌بست نیستیم، یادآور شد: کشورهایی مانند چین و روسیه روابط استراتژیک دوجانبه با ما دارند، اما تکیه اصلی بر توان داخلی و اراده ملت است.  

کارشناس مسائل سیاسی و بین‌الملل عنوان کرد: برای خنثی‌سازی نقشه‌های دشمن باید «جهاد تبیین» را جدی گرفت؛ آگاهی‌بخشی به مردم از طریق رسانه، دانشگاه، معاونت‌های فرهنگی و همه نهادها ضروری است.

وی با اشاره به اینکه تقویت امید واقعی نشان دادن قدرت، پیشرفت و توان جوانان ایرانی، رمز پیروزی است، گفت: ملت ایران ثابت کرده‌اند که در سخت‌ترین شرایط، با اتحاد و وفاداری به انقلاب و رهبری، مسیر عزت و اقتدار را ادامه می‌دهند پیروزی نهایی، بی‌شک ازآنِ جبهه حق، اسلام و ملت ایران است.

در این برهه‌ حساس، حفظ «اتحاد مقدس» رمز عبور ایران از توطئه‌های تفرقه‌افکنان است باید با افزایش آگاهی، تمرکز بر امید و اعتماد ملی، و حمایت از نهادهای قانونی، نقشه‌های دشمنان را بی‌اثر کرد.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر