برگزاری مسابقات استانی دارت آقایان در زنجان
نرگس رمضانی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ اظهار کرد: مسابقات استانی دارت آقایان هدف شناسایی نفرات برتر و تشکیل تیم اعزامی استان به مسابقات قهرمانی کشور طراحی شده است.
بیشتر بخوانید
وی تصریح کرد: این رقابتهای هیجانانگیز روز دوشنبه، ۲۸ مهرماه، از ساعت ۱۶:۳۰ عصر در آکادمی دارت واقع در ورزشگاه انقلاب، ضلع شرقی سالن ۶ هزار نفری، آغاز به کار خواهد کرد، برگزاری مسابقه در یک مکان اختصاصی ورزشی، فضایی مناسب برای تمرکز و نمایش تواناییهای ورزشکاران فراهم میآورد.
رئیس هیأت انجمنهای ورزشی زنجان افزود: هدف اصلی از برگزاری این مسابقات، علاوه بر ارج نهادن به هفته تربیت بدنی، انتخاب بهترین نفرات برای تشکیل تیم استان جهت شرکت در مسابقات قهرمانی کشوری است، این فرصت، انگیزهای مضاعف برای ورزشکاران رشته دارت ایجاد میکند تا با آمادگی کامل در این رقابتها حاضر شوند.
انتهای خبر/

