logo
امروز : چهارشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۵:۲۶
[ شناسه خبر : ۴۸۲۱۱ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
مسئول دبیرخانه اشراف سازمان بسیج:

رسانه‌ها خط مقدم جنگ نرم هستند

رسانه‌ها-خط-مقدم-جنگ-نرم-هستند-
مسئول دبیرخانه اشراف سازمان بسیج با اشاره به نقش محوری رسانه‌ها در عرصه‌های مختلف، گفت: رسانه‌ها در حوادث تاریخ‌ساز نقش مؤثر داشته‌اند و حفظ یاد و خاطره این وقایع نیز بر عهده آن‌هاست.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی  پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ سردار مقداد فرمانی در نشست با مسئولان بسیج رسانه کشور با تأکید بر نقش محوری رسانه‌ها در عرصه‌های مختلف، گفت: رسانه‌ها در حوادث تاریخ‌ساز نقش مؤثر داشته‌اند و حفظ یاد و خاطره این وقایع نیز بر عهده آن‌هاست.

بیشتر بخوانید

وی با بیان این‌که رهبر معظم انقلاب در حوزه رسانه دو دغدغه جدی دارند، اظهار کرد: نخستین دغدغه ایشان استقلال رسانه‌های داخلی از سلطه رسانه‌های غربی است. رهبر انقلاب بارها بر بازتولید هویت مستقل رسانه‌ای تأکید داشته‌اند؛ چراکه رسانه‌های غربی تنها ابزار اطلاع‌رسانی نیستند، بلکه به‌عنوان ابزاری تمدنی در حوزه‌های گوناگون از آن‌ها استفاده می‌شود.

مسئول دبیرخانه اشراف سازمان بسیج تصریح کرد: تمدن نوین اسلامی برای مقابله با تمدن غرب نیازمند استقلال در محتوا و فرم است و این استقلال باید بر اساس الگوی ایرانی - اسلامی شکل بگیرد. استقلال رسانه‌ای در این چارچوب به معنای حق‌محوری، عدالت‌مداری، استواری و استدلال منطقی است و باید طاغوت‌ستیز و مدافع ارزش‌ها باشد.

وی در ادامه به دومین دغدغه رهبر انقلاب اشاره کرد و افزود: روایت اول و جهاد تبیین راهبرد اصلی در برابر دشمن است. جهاد تبیین به معنای روایتگری شفاف، مستمر و بی‌بدیل از دستاوردهای جمهوری اسلامی است که با هدف جلوگیری از تحریف و ایجاد روایت‌های بدیل در برابر روایت‌های تحریف‌شده دشمن دنبال می‌شود.

فرمانی با تأکید بر این‌که جنگ رسانه‌ای صرفاً محدود به دفاع و واکنش نیست، خاطرنشان کرد: روایت اول اقدامی پیش‌دستانه و اقناعی است و رسانه‌ها در این مسیر خط مقدم جنگ نرم به شمار می‌روند.

وی در پایان تأکید کرد: رسانه باید ابزاری برای استمرار گفتمان انقلاب باشد؛ رسانه‌ای که امیدآفرین، انسجام‌بخش و الهام‌بخش عمل کند.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر