logo
امروز : شنبه ۱ شهریور ۱۴۰۴ ساعت ۳:۲۲
[ شناسه خبر : ۴۷۵۳۶ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
مسئول دفتر نمایندگی ولی‌ فقیه در سپاه زنجان:

رژیم صهیونیستی خوی جنگ‌طلبی دارد

رژیم-صهیونیستی-خوی-جنگ‌طلبی-دارد
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان گفت: رژیم صهیونیستی قوانین بین‌المللی را پذیرا نیست و در نقاطع مختلف جهان باعث جنگ و خونریزی شده و خوی جنگ‌طلبی دارد.

حجت‌الاسلام حسن بیگدلی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاس پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ اظهار کرد: رژیم غاصب صهیونیستی را که برخی از کشورها آن را به‌عنوان کشور می‌شناسند، در واقع این رژیم منحوس کشور هم محسوب نمی‌شود و از این‌رو مرز جغرافیایی برای خود تعیین نکرده و قانون اساسی نیز ندارد و عده‌ای‌ بر این باورند زمانی اقدام به نوشتن قانون خواهند کرد که به هدف نهایی خود تصاحب نیل تا فرات برسند.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه نقشه‌های رژیم منحوس چاپ کرده که در مدارس، دانشگاه‌ها و نیروهای نظامی خود به اشتراک گذاشته است، ابراز کرد: در این نقشه‌ها از نیل تا فرات تعریف رژیم کودک‌کش صهیونیستی است و قسمتی از مصر و سوریه و عراق تا فرات را شامل می‌شود.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان با اشاره به اینکه تنظیم این نقشه در واقع هدفی است که رژیم صهیونیستی برای خود تعیین و طبق آن گام برمی‌دارد، افزود: از تأسیس رژیم صهیونیستی قانون‌های مختلف برای رسیدن به این اهداف قرار داده است.

وی عنوان کرد: این رژیم قوانین بین‌المللی را پذیرا نیست و در نقاطع مختلف جهان باعث جنگ و خونریزی شده و خوی جنگ‌طلبی دارد و به اسم شهرک‌سازی زمین‌های مختلفی را در فلسطین تصاحب کرده و نسبت به آنان ادعای مالکیت دارد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان ادامه داد: امروز رژیم صهیونیستی در لبنان، نوار غزه و سوریه وجود دارد و تفکر آن این است بهترین فرصت است که با توجه به هزینه‌های زیاد کشوری به نام اسرائیل  را تأسیس کند.

بیگدلی بیان کرد: بنا به تعبیر امام خمینی (ره) رژیم منحوس صهیونیستی مانند غده سرطانی بوده و متوقف نمی‌شود و تنها راه متوقف کردن آن اتحاد و همبستگی بین جوامع اسلامی است.

وی با بیان اینکه آمریکا کشورهای منطقه را تحت فشار قرار می‌دهد و در واقع برای رسیدن به مقاصد پلید از اقدامات جنایتکارانه رژیم منحوس و کودک‌کش صهیونیستی دفاع می‌کند، عنوان کرد: اهدافی که رژیم صهیونیستی داشته و رؤیای رسیدن به آن را دارد تأسیس اسرائیل جدید در منطقه است.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر