زنجان میزبان اردوی تیم ملی راگبی بانوان

نرگس رمضانی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ با اشاره به برگزاری اردوی تیم ملی راگبی بانوان اظهار کرد: این اردو با حضور ۲۲ نفر از ورزشکاران تیم ملی روز دوشنبه ۲۰ مرداد ماه برگزار خواهد شد و امیدواریم که این فرصت، گامی مؤثر در جهت ارتقای سطح فنی و مهارتهای بازیکنان و همچنین کشف و پرورش استعدادهای جدید در رشته راگبی کشور باشد.
بیشتر بخوانید
وی گفت: این اردوی ۶ روزه که از دوشنبه پیشرو آغاز خواهد شد، با هدف آمادهسازی هرچه بهتر تیم ملی برای حضور در رقابتها برگزار میشود.
رئیس هیأت انجمنهای ورزشی استان زنجان مطرح کرد: میزبانی از تیم ملی راگبی در زنجان، نشاندهنده توانمندی استان در حوزه برگزاری رویدادهای ورزشی ملی است، ما تمام تلاش خود را به کار گرفتهایم تا بهترین شرایط را برای تمرینات تیم ملی فراهم آوریم.
وی تصریح کرد: همچنین دو ورزشکار و دو کمک مربی از استان زنجان در این اردو حاضر خواهند شد، امیدوارم که این همکاری با مربیان زنجانی در تیم ملی، منجر به انتقال تجربیات گرانبها به ورزشکاران در این رشته شود، و در پایان، برای ملیپوشان و کادر فنی در این اردو، آرزوی موفقیت روزافزون دارم.
انتهای خبر/