ایستادگی مقابل ظلم به فرهنگ تبدیل شود

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ حجتالاسلام حسینعلی زاهدیپور در خطبههای این هفته نماز جمعه شهر خرمدره با بیان اینکه رژیم صهیونیستی در جنگ کنونی علیه غزه، از گرسنگی بهعنوان ابزاری برای فشار بر غیرنظامیان استفاده میکند، اظهار کرد: این راهبرد، که در قوانین بینالمللی بهعنوان جنایت جنگی شناخته میشود ریشه در تلاش برای شکستن اراده مردم غزه و وادار کردن آنها به تسلیم یا مهاجرت اجباری دارد.
بیشتر بخوانید
وی با بیان اینکه گزارشهای متعدد از سازمانهایی مانند برنامه جهانی غذا (WFP) نشان میدهد که بیش از ۸۵ درصد از ساکنان غزه در شرایط گرسنگی بحرانی به سر میبرند، ابراز کرد: رژیم صهیونیستی به صف گرسنگان منتظر غذا رحم نمیکند و در یکی از نمونههای تلخ این فاجعه، نظامیان صهیونیست به سوی مردمی که در انتظار دریافت کمکهای غذایی بودند، آتش گشودند، اضافه کرد: تنها در یک روز (۲۹ تیر)، ۱۸ نفر در حمله به جمعیتی که برای دریافت آرد صف کشیده بودند، به شهادت رسیدند.
امام جمعه خرمدره با اشاره به اینکه اگر چه صبر خدا زیاد است اما به تعبیر امیرمؤمنان، سختی روزی که ظالم در برابر مظلوم خواهد ایستاد، سختتر از روزی است که ظالم در برابر مظلوم یکه تازی میکند، بیان کرد: اساساً ظلم نشانه ضعف بوده و ناشی از قدرت نیست، عنوان کرد: ایستادگی در برابر ظلم باید به یک فرهنگ جهانی تبدیل شود، همچنانکه به برکت محور مقاومت، این پدیده جهانی در حال شکلگیری است.
وی گفت: خانواده علوی و فاطمی گرسنه هم باشند، درماندهها را رها نمیکنند. آنها الگوی ما هستند و سالها بر گرسنگی حضرت رقیه (س) و حضرت زینب (س) گریه کردهایم امروز هم مردم ایران، کودکان گرسنه غزه را فراموش نخواهند کرد.
امام جمعه خرمدره با اشاره به اینکه تحلیل ایستادگی مردم در برابر دشمنان بهویژه دشمن صهیونی آن چه که ادامه پیروزی ما را در برابر دشمنان تضمین میکند انسجام اجتماعی است، ادامه داد: انسجام اجتماعی دلایل و زمینههای مختلفی دارد که به بعضیها پرداختهایم، یکی از عوامل انسجام بخش، اقتصاد توانمند است.
زاهدیپور با تأکید بر اینکه اقتصاد متزلزل به خودی خود موجب دلسردی مردم خواهد شد، افزود: اقتصاد ضعیف و به تبع آن پول کم ارزش، جایگاه منطقهای و بینالمللی کشور را هم ضعیف میکند و همین مسئله انگیزه را از مردم سلب میکند.
وی با بیان اینکه اگر چه تحریمها از دلایل مهم ضعف اقتصاد هستند، برونگرایی بیش از اندازه و تأکید بر اقتصاد مقایسهای گزینشی، از دیگر عوامل مهم ناترازیها در حوزه اقتصاد است، اضافه کرد: مقایسه یک جانبه قیمت انرژی یا منابع در اختیار سرمایهداران، اگر چه به ظاهر، بخشی از هزینههای دولت را تأمین میکند، اما با فشار اقتصادی غیر منطقی بر مردم، موجب سلب اعتماد و حمایت مردم هم خواهد شد.
امام جمعه خرمدره با تأکید بر اینکه نماز جمعه بزرگترین سرمایه معنوی و اجتماعی است که بسیاری از موفقیتهای امروز کشور در حوزههای مختلف فرهنگی؛ اجتماعی؛ اقتصادی و سیاسی مرهون آن است، عنوان کرد: هجمه به نماز جمعه و تلاش برای تنزل آن از نشانههای اهمیت نماز جمعه است؛ رسانهها به ویژه رسانه ملی، باید نگاه ویژهای به این مقوله داشته باشند.
انتهای خبر/