logo
امروز : سه شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۳:۲۴
[ شناسه خبر : ۴۶۹۷۵ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
رئیس کتابخانه‌های عمومی شهرستان طارم خبر داد:

توسعه کتابخوانی با «نذر کتاب» در طارم

توسعه-کتابخوانی-با-«نذر-کتاب»-در-طارم
رئیس کتابخانه‌های عمومی شهرستان طارم گفت: در راستای غنی‌‌سازی منابع کتابخانه شهید رئیسی، بر آن شدیم تا پویش «نذر کتاب» را برگزار کنیم.

یاسر روحانی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا» با اشاره به افتتاح اخیر کتابخانه شهید رئیسی و استقبال چشمگیر مردم از این مجموعه فرهنگی، از برگزاری پویش «نذر کتاب» همزمان با ایام ماه محرم و صفر خبر داد.

بیشتر بخوانید

وی هدف اصلی این پویش را تامین و غنی‌سازی منابع اطلاعاتی و کتاب‌های مورد نیاز این کتابخانه عنوان کرد.

رئیس کتابخانه‌های عمومی شهرستان طارم در این‌خصوص اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین وظیفه کتابخانه‌های عمومی، تامین کتاب و منابع اطلاعاتی به‌روز برای مخاطبان است.

وی ادامه داد: با افتتاح کتابخانه شهید رئیسی، شاهد استقبال بی‌نظیر علاقه‌مندان بودیم و حجم درخواست امانت کتاب بسیار بالا رفت. اگرچه منابع موجود در کتابخانه مفید و ارزشمند هستند، اما با توجه به این استقبال گسترده، پاسخگوی نیاز فعلی مراجعان نیست.

روحانی افزود: در راستای غنی‌‌سازی منابع کتابخانه شهید رئیسی، بر آن شدیم تا پویش «نذر کتاب» را برگزار کنیم. امیدواریم با این اقدام، هم کتاب‌های اهدایی از سوی مردم را دریافت کنیم و هم کمک‌های نقدی را برای خرید کتاب‌های ضروری و مورد نیاز کتابخانه جذب کنیم. 

رئیس کتابخانه‌های عمومی شهرستان طارم با اشاره به آمار بالای امانت کتاب در این کتابخانه، بیان کرد: به‌طور متوسط ماهانه نزدیک به دو هزار جلد کتاب در کتابخانه شهید رئیسی به امانت داده می‌شود که این رقم نشان‌دهنده علاقه و استقبال خوب مردم از این کتابخانه است.

وی اظهار کرد: ما کتاب‌های مفید بسیاری در اختیار داریم، اما با این پویش قصد داریم کتاب‌های پرمخاطب و موردنیاز را خریداری و تامین کنیم.

روحانی بر تاثیر مثبت این پویش بر سرانه مطالعه در منطقه تاکید کرد و افزود: هر کتابی که به مجموعه کتابخانه‌ها اضافه می‌شود و به‌دست کتابخوان‌ها می‌رسد، تاثیر قابل‌توجهی بر سرانه مطالعه دارد، به‌خصوص اگر محتوای کتاب غنی و مطابق با سلایق عمومی باشد.

وی خاطرنشان کرد: کتابخانه‌های عمومی متعلق به عموم مردم هستند و سلایق و نیازهای متنوعی را پوشش می‌دهند. بر اساس تجربه‌های کسب شده، مشاهده می‌کنیم که بانوان و عموم مردم علاقه زیادی به رمان‌های عامه‌پسند، کتاب‌های روانشناسی و توسعه فردی دارند که به توانمندسازی افراد کمک می‌کند.

رئیس کتابخانه‌های عمومی شهرستان طارم ابراز کرد: این پویش فرصتی است تا بتوانیم نیازهای مطالعاتی مراجعان را بهتر برآورده سازیم. امیدواریم با مشارکت حداکثری مردم در این پویش، بتوانیم خدمات شایسته‌تری به علاقه‌مندان کتاب و کتابخوانی ارائه دهیم.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر