logo
امروز : یکشنبه ۱ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۲:۰۸
[ شناسه خبر : ۴۶۳۷۲ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان خبر داد:

فرسودگی ماشین‌آلات راهداری با عمر بالای ۲۵ سال

فرسودگی-ماشین‌آلات-راهداری-با-عمر-بالای-۲۵-سال
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان با اشاره به گستردگی محورهای مواصلاتی این استان و فرسودگی ناوگان راهداری، خواستار تخصیص اعتباری ویژه جهت نوسازی ماشین‌آلات شد و گفت: در صورت بی‌توجهی، نگهداری راه‌ها در فصل زمستان با مشکلات مواجه خواهد شد.

اصغر اسماعیلی در گفتگو خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با اشاره به آمادگی نیروی انسانی و موجودی فعلی تجهیزات در حوزه راهداری زمستانی اظهار کرد: ما در بحث ماشین‌آلات، با وجود آماده بودن نیروی انسانی و تجهیزاتی که در اختیار داریم، کار خود را انجام می‌دهیم؛ اما واقعیت این است که نگهداری محورهای استان در فصل زمستان، به شدت وابسته به امکانات و ماشین‌آلات مناسب و به‌روز است.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه استان زنجان دارای ۶ هزار کیلومتر راه است، ادامه داد: مدیریت و نگهداری این میزان راه، بدون ماشین‌آلات تخصصی و کارآمد امکان‌پذیر نیست. با وجود زحماتی که در کمیته‌های برنامه‌ریزی شهرستانی کشیده شده و تخصیص‌هایی که انجام شده، اما واقعیت این است که رقم اختصاص‌یافته برای نوسازی ناوگان راهداری همچنان بسیار کم است.

مدیرکل راهداری استان، با اشاره به عملکرد مثبت فرمانداران استان افزود: از همه فرمانداران بابت پیگیری‌ها و همکاری‌ها قدردانی می‌کنم. با این حال عدد اختصاص‌یافته برای این حوزه خیلی پایین است.

وی در تشریح اعتبارات سال‌های گذشته گفت: در سال گذشته ما ۱۵ میلیارد تومان اعتبار دریافت کردیم، که عدد قابل‌توجهی نیست. البته موفق شدیم حدود سه برابر این میزان، یعنی نزدیک به ۵۰ میلیارد تومان نیز از طریق سازمان راهداری جذب کنیم. با این مبلغ، ۶ دستگاه لودر و ۵ دستگاه ایسوزو برای استان خریداری شد. اما واقعیت این است که بخش عمده ماشین‌آلات ما بسیار فرسوده‌اند و عمر مفید آن‌ها بیش از ۲۵ سال است. این یعنی در آینده نزدیک، بدون نوسازی، ما دچار بحران خواهیم شد.

اسماعیلی در ادامه افزود: به صراحت اعلام می‌کنم که اگر نگاه تحولی به حوزه ماشین‌آلات نداشته باشیم، در ادامه مسیر، به‌ویژه در زمستان‌ها، نه تنها کارایی ما کاهش می‌یابد بلکه ممکن است شرمنده مردم استان و خدمت‌رسانی به‌موقع شویم.

وی با تأکید بر نیاز فوری به تأمین اعتبار ویژه گفت: درخواست من این است که ۱۰۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات بحران در اختیار ناوگان راهداری استان زنجان قرار گیرد. همچنین، از سازمان راهداری نیز ۲۰۰ میلیارد تومان دیگر درخواست کرده‌ایم تا بتوانیم یک تحول جدی در نوسازی ماشین‌آلات ایجاد کنیم. این تحول، نه یک گزینه، بلکه یک ضرورت برای حفظ ایمنی و پایداری جاده‌های استان است.

مدیرکل راهداری استان زنجان در پایان تأکید کرد: راهداری زمستانی نیازمند آمادگی همه‌جانبه است و نمی‌توان با ماشین‌آلات فرسوده، در برابر بحران‌های برف و یخبندان ایستادگی کرد. امیدوارم مسئولان استانی و ملی با نگاه آینده‌نگرانه، در این زمینه تصمیمات مؤثر و حمایتی اتخاذ کنند.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر