logo
امروز : دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۴:۳۵
[ شناسه خبر : ۴۵۹۱۰ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
رئیس هیأت موتورسواری زنجان عنوان کرد:

اجرای مسابقات موتورسواری به میزبانی زنجان

اجرای-مسابقات-موتورسواری-به-میزبانی-زنجان
رئیس هیأت موتورسواری استان زنجان گفت: مسابقات موتورسواری با حضور ۱۵ استان کشور و با شرکت موتورسیکلت‌هایی با حجم ۲۵۰ سی‌سی و ۴۵۰ سی‌سی در رده سنی جوانان و بزرگسالان به میزبانی زنجان برگزار می‌شود.

 سعید حسنی‌مقدم در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا» با بیان اینکه مسابقات موتورسواری به دلیل رعایت دستورالعمل‌های ایمنی به تعویق افتاد، گفت: این تصمیم به‌دنبال وقوع حادثه‌ای ناگوار در پیست آزادی و فوت یکی از خبرنگاران اتخاذ شده است. 

بیشتر بخوانید

وی افزود: پس از ایمن‌سازی کامل پیست، مسابقات موتورسواری به میزبانی زنجان در تیرماه اجرا و پیگیری می‌شود. این مسابقات با حضور ۱۵ استان کشور و با شرکت موتورسیکلت‌هایی با حجم ۲۵۰ سی‌سی و ۴۵۰ سی‌سی در رده سنی جوانان و بزرگسالان برگزار می‌شود. 

رئیس هیأت موتورسواری استان زنجان با اشاره به اینکه برگزاری مسابقات موتورسواری فرصتی برای رقابت بین ورزشکاران است و به ترویج فرهنگ موتورسواری و افزایش ایمنی در این رشته نیز کمک می‌کند، عنوان کرد: برگزاری این رویداد ورزشی می‌تواند به رشد و توسعه موتورسواری در استان زنجان کمک کند و امیدواریم این مسابقات به بهترین شکل ممکن برگزار شود.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر