logo
امروز : دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۱۳
[ شناسه خبر : ۴۵۸۹۹ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
عضو کمیسیون بهداشت در مجلس شورای اسلامی مطرح کرد:

قرارگیری افزایش قیمت دارو تحت پوشش بیمه

قرارگیری-افزایش-قیمت-دارو-تحت-پوشش-بیمه
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: افزایش قیمت دارو ناشی از نوسانات ارز باید تحت پوشش بیمه قرار گیرد و کمیسیون منتظر است تا سازمان‌های بیمه‌گر هر چه سریع‌تر این دستور وزیر بهداشت را اجرایی کنند تا بار مالی بر دوش مردم کاهش پیدا کند.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ به نقل از پایگاه خبری راه‌دانا؛ سید محمد جمالیان، درباره وضعیت دارو و نظارت مجلس بر عملکرد وزارت بهداشت اظهار داشت: امروز یکی از اصلی‌ترین مشکلات مردم، کمبود دارو و افزایش هزینه‌های درمان است. این موضوع گلایه‌های زیادی به همراه داشته است.

بیشتر بخوانید

وی افزود: در کمیسیون بهداشت و درمان تقریباً هر هفته جلساتی برگزار می‌شود و موضوع دارو همواره یکی از مهم‌ترین محورهای بحث ماست، ما خودمان نیز نسبت به این موضوع بسیار حساس هستیم، تاکنون وزیر بهداشت را به کمیسیون دعوت کرده‌ایم، نامه‌ای به رئیس‌جمهور ارسال کرده‌ایم و راهکارهایی برای بهبود وضعیت ارائه داده‌ایم.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به آخرین جلسه کمیسیون عنوان کرد: در این جلسه، ظفرقندی صراحتاً اعلام کردند که افزایش قیمت ناشی از بالا رفتن نرخ ارز باید تحت پوشش بیمه قرار گیرد؛ ما یک ماه فرصت دادیم تا بررسی مجددی روی این موضوع انجام شود، چرا که واقعاً پرداختی از جیب مردم برای دارو و تجهیزات پزشکی به‌طور قابل توجهی افزایش یافته است.

وی تأکید کرد: اگر دستوری که وزیر بهداشت صادر کرده‌اند به‌درستی اجرایی شود، وضعیت فعلی می‌تواند بهبود پیدا کند، اکنون کمیسیون در انتظار است تا مشخص شود آیا سازمان‌های بیمه‌گر توان اجرای سریع این دستور را دارند یا خیر. امیدواریم این اقدام هر چه سریع‌تر عملیاتی شود تا فشار اقتصادی بر مردم کاهش پیدا کند.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر