logo
امروز : پنجشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۲۲:۰۰
[ شناسه خبر : ۴۵۸۵۰ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان خبر داد:

آغاز عملیات آماده‌سازی زمین‌های لیل‌آباد زنجان

آغاز-عملیات-آماده‌سازی-زمین‌های-لیل‌آباد-زنجان
مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، گفت: طی تفاهم‌نامه منعقد شده بین اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان و موسسه مسکن و عمران اجتماعی بسیج ،عملیات آماده‌سازی زمین‌های لیل‌آباد (کوی ارم) آغاز می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ به نقل از روابط عمومی راه و شهرسازی زنجان، سعید شاهین‌فر از امضا تفاهم‌نامه آماده‌سازی پروژه کوی‌ارم (لیل‌آباد) با موسسه مسکن و عمران اجتماعی بسیج خبر داد و گفت: طی تفاهم‌نامه منعقد شده بین این اداره‌کل و موسسه مسکن و عمران اجتماعی بسیج و با استقرار ماشین‌آلات این موسسه، عملیات آماده‌سازی زمین‌های لیل‌آباد (کوی ارم) آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید

وی اظهار کرد: در اجرای منویات مقام معظم رهبری و تاکید ایشان بر اهمیت موضوع مسکن در اقتصاد خانوار و در راستای مسئولیت‌های دولت، اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان هم برای تحقق این مهم نسبت به تامین زمین به متقاضیان پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان با بیان اینکه از ۲۷ هزار و ۶۳ واحد مسکونی حمایتی که برای استان زنجان تعیین شده اجرای بیش از ۲۰ هزار واحد مسکونی آغاز شده است، تاکید کرد: متوسط پیشرفت فیزیکی این تعداد واحد بیش از ۸۰ درصد است.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر