اتحاد رمز پیروزی در جنگ رسانهای خرمشهرهای امروزی

خلیل عباسی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ با یادآوری روزهای سخت و غرورآفرین عملیات آزادسازی خرمشهر، از اتحاد بیسابقه میان ارتش، سپاه، نیروهای مردمی و جهادگران اظهار کرد: با مقایسه شرایط آن روزها با جنگ رسانهای امروز، باید برای مقابله با دشمنان، وحدت داشته باشیم.
بیشتر بخوانید
وی به بررسی ابعاد مختلف عملیات غرورآفرین آزادسازی خرمشهر پرداخت و ادامه داد: عملیات خرمشهر یکی از پیچیدهترین و بزرگترین نبردهای شهری در آن دوره محسوب میشد.
فرمانده و رزمنده دوران دفاع مقدس با اشاره به پیچیدگیهای عملیات بیتالمقدس گفت: خرمشهر در ابتدا هیچگونه مانع دفاعی نداشت، اما طی ۱۹ ماه اشغال، ارتش بعث عراق با کمک کشورهای ابرقدرت اطراف شهر را به یک دژ نظامی تمامعیار تبدیل کرد. آنها سیمخاردار، میدان مین، الوار، تلههای انفجاری، موانع خورشیدی و استحکامات پیچیده را در اطراف شهر ایجاد کرده بودند.
وی ادامه داد: شهید حسن باقری، محسن رضایی، شهید شیرازی و دیگر فرماندهان وقت، ساعتها به طراحی عملیات پرداختند. نتیجه آن شد که نیروهای سپاه، ارتش، بسیج، ژاندارمری و مردم، همه یکدل و یکصدا شدند تا خرمشهر را از چنگال ارتش سوم عراق آزاد کنند.
عباسی افزود: خرمشهر با دارا بودن موانع طبیعی همچون اروندرود، کرخه، کرخه کور و مسیرهای آبی بسیار خطرناک، تبدیل به یک میدان نبرد خاص شده بود. بهویژه اروند، با جریان سطحی آرام و جریان زیرین شدید، عبور نیروها را بهشدت دشوار کرده بود.
وی با اشاره به چگونگی مقاومت ملت ایران در برابر رژیم بعث عراق اظهار کرد: صدام فکر میکرد در عرض ۲۴ ساعت خوزستان را تصرف میکند و گفته بود که ظرف یک هفته کل ایران را میگیرد، اما این رؤیای او تبدیل به هشت سال دفاع مقدس شد.
این فرمانده و رزمنده دوران دفاع مقدس با اشاره به جنایات ارتش بعثی در زمان اشغال خرمشهر تأکید کرد: بیش از ۳۰۰ هزار تن مواد منفجره برای تخریب زیرساختهای خرمشهر بهکار رفت، ۲۵ هزار واحد مسکونی مورد سرقت و تخریب قرار گرفت، کشتیها و قایقهای غارتشده به بندر فاو منتقل شدند و اسرای ایرانی بهشدت مورد شکنجه قرار گرفتند.
وی با اشاره به حمایت بیسابقه جهانی از عراق گفت: ۳۷ کشور بهصورت مستقیم و ۷۸ کشور بهصورت غیرمستقیم از صدام حمایت کردند. در آن روزها حتی یک سیمخاردار هم به ایران فروخته نمیشد. اما آنچه باعث پیروزی ما شد وحدت ملی بود.
عباسی با تأکید بر نقش بیبدیل جهاد سازندگی، مردم و نیروهای داوطلب در جبههها اظهار کرد: زنان، جوانان، روحانیون، دانشجویان و اقشار مختلف مردم در جبهه حاضر بودند. تنوع لباسهای نیروها در خرمشهر آنقدر زیاد بود که دیگر کسی سئوال نمیکرد تو از کدام نهاد آمدهای؛ آنجا فقط یک کلمه بود: «ما».
وی همچنین با مقایسه شرایط امروز با آن دوران گفت: امروز جنگ، رسانهای شده است. دشمن دیگر با تفنگ نمیجنگد، بلکه با دروغ، تحریف و عملیات روانی حمله میکند. اگر همان وحدت آن روزها را داشته باشیم، میتوانیم در این جنگ هم پیروز باشیم.
فرمانده و رزمنده دوران دفاع مقدس با اشاره به مظلومیت مردم غزه و بیتفاوتی جهانیان گفت: همانطور که در دفاع مقدس تنها بودیم، امروز هم فلسطین تنها مانده است. اما همانگونه که ما ایستادیم، ملت فلسطین نیز ایستادگی کردهاند. دشمن از وحدت ما میترسد؛ وحدتی که در دفاع مقدس امتحانش را پس داد و امروز هم کلید پیروزی در برابر جنگ نرم و رسانهای دشمن است.
انتهای خبر/