افزایش تصادفات در نقاط حادثهخیز شهر صائینقلعه

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ آمار رو به افزایش تصادفات و تلفات جادهای در دو نقطه حادثهخیز شهر صائینقلعه شهرستان ابهر باعث شده تا اینبار مردم از وضعیت تصادفات ابراز نگرانی کرده و نسبت به ایمنسازی این جادهها از سوی مسئولان تأکید کنند.
بیشتر بخوانید
این روزها یکی از خبرهای مهم در شهر صائینقلعه خبر درگذشت دو نفر جوان سرپرست خانواده بر اثر سانحه تصادف در دهلیز ورودی غربی صائینقلعه است، که موجب ناراحتی و نگرانی مردم شده است، این جاده مسیر همیشگی کارگران شرکتهای صنعتی بوده و باید در خصوص ایمنسازی و دو بانده شدن آن اقدام شود.
در این خصوص خبرنگار پایگاه خبری، تحلیلی موجرسا با مسئولان مربوطه مصاحبهای انجام داده است.
این منطقه جزو محدوده ابهر نیست
علیاصغر عطوفی، رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای شهرستان ابهر با اشاره به عوامل مؤثر در تصادفات اظهار داشت: خودرو، نیروی انسانی و شرایط محیطی چهار عاملی هستند که به درصدهای مختلف میتوانند عاملیت تصادف را به عهده بگیرند و تنها نمیتوان راه را عامل تصادفات اعلام کرد.
وی با بیان اینکه این محلی که در صائینقلعه منجر به تصادف شده در حوزه نگهداری اداره راهداری خرمدره است، افزود: در بحث تصمیمات کشوری برای ابهر بوده ولی در حوزه تصمیمات نگهداری و راهداری خرمدره است.
این منطقه جزو محدوده خرمدره نیست
خبرنگار موج رسا این موضوع را از رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای شهرستان خرمدره نیز جویا شد که وی نیز اعلام کرد این منطقه جزو محدوده خرمدره نیست.
اقدام فوری برای حل ورودی این قتلگاه
حجتالاسلام محمد نوری، امام جمعه شهر صائینقلعه در گفتگو با خبرنگار موجرسا گفت: یکی از مشکلات مهم شهر صائینقلعه در پی درگذشت دو نفر جوان سرپرست خانواده بر اثر سانحه تصادف در دهلیز ورودی غربی صائینقلعه به زنجان بود.
وی با بیان اینکه برای این قتلگاه شهر چاره اندیشیده شود، خطاب به مسئولان استانی و شهرستانی گفت: خودتان را به جای خانواده این جوانان بگذارید و قضاوت کنید این بیتدبیریها منجر به این چنین اتفاقات جانکاه شده است.
امام جمعه صائینقلعه با اشاره به اینکه این محل منطقه صنعتی است، افزود: صاحبان صنایع با درآمدهای سرشار و استفاده از تسهیلات کلان دولتی موظف به تأمین امنیت جانی کارگران مظلوم و همیاری برای رفع مشکلات هستند.
وی ادارات راهداری و حمل و نقل جادهای، کار، بیمه و استاندارد و خصوصاً شرکتهای تولیدی مستقر در منطقه صنعتی حسینآباد صائینقلعه را موظف و مسئول در این موضوع دانست و تأکید کرد: در سالهای قبل هم شاهد چنین فجایعی بودیم، این پذیرفتنی نیست که برای تعریض فاصله نهایتاً دو کیلومتری اقدامی نکنند.
نوری اظهار داشت: این افراد کسانی بودند که تازه سر و سامان گرفته و لذت از زندگی نبرده بوده که اسیر خاک شدند، جا داشت مسئولان شهری و شهرستانی در این خصوص عزای عمومی اعلام میکردند.
وی تصریح کرد: این عزیزان به چه جرمی اینگونه مظلومانه و دلخراش جان عزیز و ارزشمند خود را از دست دادند، انتظار رسیدگی سریع به این موضوع را داریم.
امام جمعه صائینقلعه با مطالبه جدی عنوان کرد: مسئولان شهرستانی و استانی و همه کسانی که مسئولیت دارید، یکبار برای همیشه مشکل قتلگاه ورودی غربی شهر صائینقلعه سه راهی منطقه صنعتی حسینآباد که هرساله شاهد تصادفات وحشتناک هستیم را برای همیشه حل کنید.
لزوم همکاری شهرداری صائینقلعه و واحدهای تولید
سعید خلجی، فرماندار شهرستان ابهر در گفتگو با خبرنگار موجرسا به مشکلات و چالشهای ورودی لکه صنعتی صائینقلعه اشاره کرد و گفت: ورودی این منطقه به دلیل تردد بالای خودروها و فعالیتهای صنعتی، به یک نقطه حادثهخیز تبدیل شده است.
وی با بیان اینکه طی سالهای گذشته، حوادث متعددی در این محدوده رخ داده که برخی از آنها به شدت جانی و مالی بودهاند، افزود: ما در تلاش هستیم تا با تمهیداتی، قسمتی از محدوده شهری را به این منطقه ملحق کنیم.
فرماندار شهرستان ابهر اظهار داشت: ما به عنوان مسئولان این منطقه، همواره در تلاش هستیم تا ایمنی را در اولویت قرار دهیم و شرایط بهتری برای فعالیتهای صنعتی فراهم کنیم.
وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات اصلی در این ورودی، عدم وجود زیرساختهای مناسب است، تصریح کرد: با همکاری شهرداری، شورای شهر و واحدهای تولیدی، این ورودی باید سازماندهی شود تا ایمنی و کارایی آن افزایش پیدا کند.
خلجی همچنین به اهمیت همکاری با واحدهای تولیدی اشاره کرد و یادآور شد: ما باید با واحدهای تولیدی موجود در این منطقه همکاری نزدیکتری داشته باشیم. آنها میتوانند با ارائه نظرات و پیشنهادات خود، ما را در طراحی یک ورودی ایمنتر یاری دهند. این همکاری نهتنها به ایمنی کمک میکند بلکه میتواند به بهبود فرآیندهای تولیدی نیز منجر شود.
فرماندار شهرستان ابهر همچنین بر لزوم ایجاد زیرساختهای لازم برای تردد ایمن تأکید کرد و گفت: ما نیاز داریم تا معابر و خیابانهای اطراف ورودی را ساماندهی کنیم. ایجاد روشنایی مناسب، نصب علائم راهنمایی و رانندگی و همچنین تعیین محدودههای مشخص برای توقف خودروها از جمله اقداماتی است که میتواند به کاهش حوادث کمک کند.
وی خاطرنشان کرد: هدف ما این است که با ایجاد یک محیط ایمن و کارآمد، نهتنها از جان افراد محافظت کنیم بلکه بتوانیم زمینه رشد و توسعه صنایع را نیز فراهم آوریم. امیدواریم با همکاری تمامی نهادهای مربوطه، بتوانیم به این هدف دست پیدا کنیم و ورودی لکه صنعتی صائینقلعه را به یک الگوی موفق تبدیل کنیم.
فعالیت ۲ هزار نفر در این منطقه
میثم جعفری، مدیر کارخانه تولیدی پارسدکور در گفتگو با خبرنگار موجرسا گفت: شرکت تولیدی پارس دکور در سال ۶۹ فعالیت خود را شروع کرد و در زمینی به مساحت ۶ هزار مترمربع در شهر صائینقلعه احداث شده است و عمده محصولات این کارخانه پارچههای روتختی، رومیزی، پارچه های توری محصولات متنوع دیگر است.
وی با بیان اینکه ۱۵۰ ماشین بافندگی در این کارخانه در حال کار است، افزود: ۳۰۰ نفر هم در این مجموعه مشغول به کار هستند و ما ۹۰درصد تولیدات خود را در همین استان و در تهران پخش میکنیم و ۱۰ درصد تولیدات هم به کشورهای حوزه خلیج فارس مانند امارات، پاکستان، افغانستان و آذربایجان صادر میشود.
وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلاتی هم که ما چندین بار نامهنگاری کردیم ولی تا الان هیچ گونه اقدامی انجام نشده ورودی شهرک صنعتی حسینآباد است، اظهار داشت: سه کارخانه برند نساجی که در این شهرک هستند و در این منطقه حدود ۲ هزار نفر از نیروی انسانی مشغول به کار هستند، ورود و خروج به خصوص در زمان تعویض های شیفت باعث شده که چندین نفر از همکاران ما در این جاده تصادف کنند و جان خود را از دست بدهند.
مدیر کارخانه تولیدی پارسدکور تأکید کرد: از فرماندار درخواست داریم که در این منطقه خطرآفرین به صورت فوری اقداماتی را انجام دهند.
با توجه به تردد ۲ هزار نفر از محل حادثهخیز ضروری است که مسئولان مربوطه سریعتر اقدامات لازم را انجام دهند.
انتهای خبر/