رئیس جمهور به زنجان سفر میکند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ محسن صادقی در دومین جلسه شورای اداری استان زنجان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد با بیان اینکه ضرورت توجه مدیران به امنیت زیرساختهای سایبری دستگاههای زیرمجموعه خود امری مهم است، اظهار کرد: مسئولیت مستقیم این موضوع در درجه اول متوجه مدیران دستگاهها است.
بیشتر بخوانید
وی با بیان اینکه رئیس جمهور به استان زنجان سفر خواهند داشت، بیان کرد: سفر رئیسجمهور، پس از بازدیدهای قبلی از استانهای ایلام و کرمانشاه، بهزودی انجام خواهد شد و اهمیت بالایی برای توسعه منطقهای دارد.
استاندار زنجان با اشاره به اینکه در حال حاضر تیمهای کاری نهاد ریاستجمهوری در استان مستقر هستند و هماهنگیهای لازم برای برگزاری جلسات و بازدیدهای میدانی انجام شده است، ابراز کرد: انتظار میرود دستگاههای اجرایی، ادارات و نهادهای استانی نهایت همکاری را با این تیمها داشته باشند تا از ظرفیت این سفر بیشترین بهرهبرداری ممکن صورت گیرد.
وی با تأکيد بر اینکه هدف اصلی از این سفر تسریع در روند توسعه، جذب منابع، و به نتیجه رساندن طرحها و پروژههای مهم و اثرگذار در سطح استان است، گفت:
یکی از چالشهای جدی استان، وجود ۳۸۰ پروژه نیمهتمام است که برخی از آنها سابقهای بیش از ۳۰ سال دارند.
استاندار بیان کرد: این وضعیت بیانگر نیاز فوری به بازنگری در اولویتبندی پروژهها و تخصیص بهینه منابع است و ضروری است با نگاهی واقعبینانه و عملیاتی به وضعیت پروژهها نگریسته شود تا پروژههایی که قابلیت تکمیل در کوتاهمدت را دارند، شناسایی و به سرانجام برسند،
صادقی زنجان ادامه داد: این امر تنها به بهبود زیرساختهای استان کمک میکند بلکه میتواند اعتماد عمومی را نیز تقویت کرده و امید به آیندهای بهتر را در دل مردم زنده نگه دارد.
وی گفت: سفر رئیسجمهور میتواند آغازگر دورهای تازه برای توسعه متوازن و عدالتمحور در استان است.
تصویب بیش از ۱۲۰۰ برنامه کنترل امنیتی در زنجان
حسین ابراهیمی رئیس مرکز مدیریت راهبردی افتا (امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات) استان زنجان با بیان اینکه تقویت زیرساختهای حیاتی استان در راستای اجرای وظایف قانونی دستگاهها و نهادهای مسئول بر اساس ابلاغیه شورای عالی فضای مجازی اهمیت ویژه دارد، اظهار کرد: استان زنجان بهعنوان یکی از استانهای پیشرو در اجرای برنامههای هماهنگی حوادث سایبری برای زیرساختهای حیاتی کشور معرفی شد.
وی با بیان اینکه هدف اصلی این اقدامات تأمین امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات و جلوگیری از اختلال در ارائه سرویسهای حیاتی در مواقع بحران و تهدیدات سایبری عنوان شد، بیان کرد: نظارت مستمر بر حسن اجرای این برنامههای عملیاتی از اولویتهای مرکز افتا و دیگر نهادهای امنیتی استان به شمار میرود.
رئیس مرکز مدیریت راهبردی افتا (امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات) استان زنجان ادامه داد: تاکنون بیش از یک هزار و ۲۰۰ کنترل امنیتی در قالب این برنامهها توسط مدیران ارشد سازمانهای مرتبط به تصویب رسیده است.
وی ادامه داد: بخش عمدهای از این کنترلها نیز اجرا شده و نتایج مثبتی در افزایش پایداری خدمات حیاتی به دنبال داشته است.
رئیس مرکز مدیریت راهبردی افتا (امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات) استان زنجان عنوان کرد: بر اساس مصوبات صورت گرفته، بودجهای بالغ بر ۷۴ میلیارد تومان برای سال ۱۴۰۳ جهت اجرای برنامههای عملیاتی امنیتی در نظر گرفته شده است که تا کنون بیش از ۴۸ میلیارد تومان آن هزینه شده است.
ابراهیمی گفت: با ادامه این روند، انتظار میرود تا پایان خردادماه، بسیاری از زیرساختهای حیاتی استان زنجان یک چرخه کامل از برنامه عملیاتی را با موفقیت پشت سر بگذارند و آمادگی بیشتری در برابر تهدیدات سایبری پیدا کنند.
انتهای خبر/