صدور کارت سوخت شخصی در اولویت است

علی مقدم در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ با بیان اینکه استان زنجان بهعنوان استان نمونه در اجرای طرح مبارزه با قاچاق سوخت انتخاب شده است، اظهار کرد: در این چارچوب اصلاح ساختار تخصیص سهمیه نفت و گاز در دستور کار قرار گرفته تا بتوان مصرفکنندگان واقعی را از غیرواقعی تشخیص داد.
بیشتر بخوانید
وی با بیان اینکه این اصلاح ساختار شامل طراحی الگوی دقیق مصرف برای بخشهای مختلف از جمله کشاورزی، صنعتی و حمل و نقل است، افزود: دستگاههای اجرایی مسئول در این طرح موظف به ایجاد سامانههایی برای شناسایی دقیق مصرفکنندگان واقعی و نیازهای واقعی آنان هستند تا از تخصیص بیرویه یا غیرضروری سوخت جلوگیری شود.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه زنجان با اشاره به اینکه در این طرح یکی از محورهای اصلی تعیین الگوی مصرف بهصورت علمی و متناسب با نوع فعالیت، مساحت زمین در بخش کشاورزی، نوع ماشینآلات صنعتی و میزان پیمایش در بخش حمل و نقل است، بیان کرد: این اقدام موجب خواهد شد تا سوخت تنها به مصرفکنندگانی که واقعاً به آن نیاز دارند اختصاص یابد و راه بر سوءاستفادهها و قاچاق بسته شود.
وی با تأکید بر اینکه از سوی دیگر در بخش مصرف بنزین خودروها نیز اقدام مهمی در حال انجام است، افزود: برنامهریزی برای صدور کارت سوخت شخصی طی یک هفته یکی از اقدامات اجرایی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی در استان زنجان جزو اولویت بوده و در دستور کار است.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه زنجان عنوان کرد: با صدور کارت سوخت برای هر خودرو امکان مدیریت دقیق مصرف سوخت برای هر شخص فراهم میشود و این موضوع باعث شفافیت در مصرف کنترل بهتر میزان مصرف هر خودرو و جلوگیری از عرضه خارج از شبکه میشود.
مقدم ادامه داد: از مزایای مهم استفاده از کارت سوخت شخصی میتوان به کاهش قاچاق سوخت ارتقاء بهرهوری در مصرف، کاهش هزینههای سوخت برای دولت و مصرفکنندگان، و همچنین امکان برنامهریزی بهتر برای واردات یا تولید سوخت در آینده اشاره کرد.
وی اضافه کرد: علاوه بر آن این طرحها زمینهساز عدالت در توزیع سوخت و رعایت حقوق مصرفکنندگان واقعی خواهد بود. استفاده از سامانههای هوشمند و اطلاعات دقیق کارتهای سوخت نقش مهمی در دستیابی به اهداف کلان کشور در زمینه مدیریت منابع انرژی و کاهش آسیبهای زیستمحیطی خواهد داشت.
انتهای خبر/