شرطیسازی اقتصاد ایران با محوریت مذاکره

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ حجتالاسلام علی موسوی در خطبههای نماز جمعه خدابنده به مذاکرات غیر مستقیم با آمریکا اشاره کرد و گفت: مذاکرات غیر مستقیم با آمریکا در حال انجام است.
بیشتر بخوانید
وی با بیان اینکه شاید دغدغه اصلی برای اکثریت ایرانیان این است که آیا موفقیت مذاکرات منجر به گشایش اقتصادی و شکست مذاکرات منجر به بنبست اقتصادی خواهد شد افزود: این دغدغه ریشه در یک باور غلط و ذهنیت نادرستی که توسط عدهای در جامعه ایجاد شده است که فکر میکنند مذاکرات تنها راه برون رفت از مشکلات معیشتی و اقتصادی است که کشور در طول سالها با آن گریبانگیر است.
امام جمعه قیدار ادامه داد: ریشه این باور غلط، شرطیسازی مذاکرات است و شرطیسازی مذاکرات، یعنی گره زدن سرنوشت اقتصاد کشور به مذاکرات.
وی اضافه کرد: ریزش ناگهانی بازار سهام و ارز به دنبال انتشار اخبار متناقض از مذاکرات عمان، هشداری جدی برای اقتصاد ایران به شمار میرود که خبر از تأثیرپذیری فزاینده اقتصاد و جامعه ایران از روند مذاکرات و اقدامات دیپلماتیک است.
امام جمعه قیدار بیان کرد: این وابستگی، آمریکا را تشویق میکند تا با انتشار اخبار جعلی و تحریف شده مانند ادعای «گزینه جنگ روی میز» از سوی ترامپ، بازارهای ایران را به ابزاری برای افزایش فشار مذاکراتی تبدیل کند و در چنین شرایطی کار برای تیم مذاکرهکننده ایرانی سخت میشود .
وی افزود: یکی از عملیاتهای پیچیده و ترکیبی دشمن در جنگ اقتصادی علیه ملت ایران شرطیسازی اقتصاد با محوریت موضوع مذاکره است.
امام جمعه قیدار ادامه داد: یکی از آنها احتمال نوسانات شدید در بازارهای مالی ارز، طلا و بورس است ثبات اقتصادی را تضعیف میکند و اعتماد عمومی و سرمایهگذاران را کاهش میدهد و در صورتی که این روند ادامه پیدا کند، ممکن است باعث تورم شدید و کاهش ارزش پول ملی شود.
وی به 11 اردیبهشت و روز کار و کارگر نیز اشاره کرد و گفت: اسلام برای کارگر ارزش زیاد قائل است و آن ها را خزانهداران زمین معرفی میکند و کارگران به عنوان ستون فقرات جامعه هستند و قیام و ایستادن هرکسی بستگی به سالم بودن و قوی بودن ستون فقرات دارد پس قیام و قوت جامعه بستگی به کارگران جامعه دارد و چرخ جوامع با دست توانای کارگران میچرخد.
امام جمعه قیدار ادامه داد: ستون اصلی تولید در جامعه کارگر است به ویژه در این شرایط که کشور درگیر جهاد اقتصادی نفسگیری با نظام سلطه است و کارگران افسران این جنگ هستند و باید تولید داخلی و کارگران تقویت شوند.
وی افزود: کشاورزی سهم عمدهای در تولید و اقتصاد کشور دارد لذا باید با یک فکر اساسی و کارشناسی زمینه حمایت گسترده از زحمات کشاورزان را فراهم کرد و با حمایت اصولی، انگیزه تلاش و افزایش تولید را در کشاورزان بالا برد.
امام جمعه قیدار به 5 اردیبهشت و شكست حمله نظامی امريكا به ايران در طبس در 5 ارديبهشت 1359 نیز اشاره کرد و بیان داشت: پنجم ارديبهشت يادآور شكست نيروهای آمريكایی در سال 59 در صحرای طبس است و در اين حمله نظامی شيطان بزرگ با مفتضحانهترين وضعی شكست خورد.
انتهای خبر/