logo
امروز : جمعه ۹ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۲۲:۵۵
[ شناسه خبر : ۴۴۹۰۷ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
مدیر پخش فرآورده‌های نفتی زنجان خبر داد:

توزیع ۲۵ میلیون سوخت برای ماشین‌آلات کشاورزی زنجان

توزیع-۲۵-میلیون-سوخت-برای-ماشین‌آلات-کشاورزی-زنجان
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی زنجان با بیان اینکه تاکنون سوخت مورد نیاز اکثر درخواست‌کنندگان در استان زنجان تأمین و کارت‌های آن‌ها شارژ شده است، گفت: از ابتدای فروردین ۲۵ میلیون و ۶۴۰ هزار لیتر سوخت برای دارندگان ادوات کشاورزی توزیع شده است.

علی مقدم در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ اظهار داشت: روال تأمین سوخت ادوات کشاورزی همانند سال‌های گذشته به‌گونه‌ای بوده است که کشاورزان باید درخواست خود را از طریق سامانه سدف (سامانه درخواست فرآورده‌های نفتی) ثبت کنند.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه پس از ثبت درخواست، جهاد کشاورزی باید آن را تأیید کند، گفت: پس از تایید جهاد کشاورزی درخواست انجام شده در کارتابل سیستم شرکت پخش فرآورده‌های نفتی قابل مشاهده و بررسی است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی زنجان  اظهار داشت: پس از تأیید نهایی، سوخت موردنیاز به کارت بانکی مربوط به دارندگان ادوات کشاورزی شارژ می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون سوخت مورد نیاز اکثر درخواست‌کنندگان در استان زنجان تأمین و کارت‌های آن‌ها شارژ شده است.

  مقدم با اشاره به آمار موجود، اعلام کرد که از ابتدای فصل کشاورزی (اول فروردین) تا زمان تاکنون، ۲۵ میلیون و ۶۴۰ هزار لیتر سوخت به دارندگان ادوات کشاورزی کل استان تخصیص داده شده است.  

به گفته وی تأمین سوخت برای حدود ۸۰ درصد از متقاضیان انجام شده و در کارت‌های بانکی آن‌ها شارژ گردیده است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی زنجان در مورد درخواست‌هایی که سوخت آن‌ها تأمین نشده است، توضیح داد و عنوان کرد: این امر به دو دلیل اصلی می‌تواند اتفاق افتاده باشد.

وی تصریح کرد: عدم ثبت درخواست در سامانه توسط کشاورزان و دیگری وجود نقص و مشکل در مدارک بارگذاری شده در سامانه که منجر به عدم تأیید درخواست توسط جهاد کشاورزی یا شرکت پخش فرآورده‌های نفتی شده است. 

مقدم عنوان کرد: بنابراین کشاورزان متقاضی باید اطمینان حاصل کنند که درخواست خود را به‌طور کامل و با مدارک موردنیاز در سامانه ثبت کرده‌اند.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر