logo
امروز : شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ ساعت ۲۱:۳۰
[ شناسه خبر : ۴۴۸۷۰ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
مسئول حفظ نباتات جهاد کشاورزی طارم خبر داد:

لزوم ایجاد کلینیک‌های گیاهپزشکی در شهرستان طارم

لزوم-ایجاد-کلینیک‌های-گیاهپزشکی-در-شهرستان-طارم
مسئول حفظ نباتات جهاد کشاورزی طارم گفت: برای حفظ و افزایش سهم بازار کرفس طارم تسهیل قوانین اداری، ایجاد آزمایشگاه تعیین باقیمانده سموم کشاورزی در سطح استان و ایجاد کلینیک‌های گیاهپزشکی در سطح شهرستان و استان ضروری است.

سید ابراهیم شفیعی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا» گفت: فصل برداشت کرفس در شهرستان طارم آغاز شده است و با توجه به کیفیت بالای محصول تولیدی، پیش‌بینی می‌شود در سال جاری بیش‌از ۱۰ هزار تن از این محصول مرغوب به کشورهای آذربایجان، روسیه و بلاروس صادر شود.

بیشتر بخوانید

وی با اعلام این خبر، این میزان صادرات را نشان از اعتماد این کشورها به کیفیت و سلامت محصول کرفس طارم دانست. این صادرات نویدبخش رونق اقتصادی برای کشاورزان منطقه و ارزآوری برای کشور خواهد بود.

مسئول حفظ نباتات جهاد کشاورزی طارم افزود: کرفس طارم به‌دلیل کیفیت و عطر و طعم منحصر به فرد خود، در بازارهای جهانی از محبوبیت خاصی برخوردار است.

وی ادامه داد: تولیدکنندگان و صادرکنندگان کرفس طارم با چالش‌های متعددی از جمله آفات قرنطینه‌ای کشور مقصد، هزینه‌های بالای حمل‌و‌نقل و کمبود نیروی کار در زمان برداشت محصول مواجه هستند.

شفیعی اظهار کرد: جهاد کشاورزی طارم به‌منظور رفع این مشکلات و تسهیل صادرات کرفس، اقداماتی مانند برگزاری دوره‌های آموزشی و اطلاع‌رسانی در خصوص زمان مبارزه با آفات قرنطینه‌ای را در دستور کار خود قرار داده است.

وی با تاکید بر اینکه جهاد کشاورزی طی طرح‌های حمایتی، کلاس‌های آموزشی ویژه‌ای برای صادرات کرفس به کشاورزان برگزار می‌کند، افزود: برنامه‌های آینده جهاد کشاورزی برای توسعه صادرات کرفس شامل تسهیل بروکراسی‌های اداری، آموزش کشاورزان و ایجاد پل ارتباطی بین صادرکنندگان و کشاورزان است.

مسئول حفظ نباتات جهاد کشاورزی طارم افزود: رعایت استانداردهای خاصی برای صادرات کرفس از جمله رعایت سموم مصرفی مطابق با سموم تطبیقی کشور مقصد و رعایت دوره کارنس سموم، از جمله الزامات صادرات این محصول است.

وی با اشاره به اینکه کرفس طارم تاثیر بسزایی بر اشتغال و اقتصاد شهرستان دارد، گفت: این محصول علاوه بر ارزآوری، منجر به استقبال مردم از کشت پاییزه شده که نتیجه آن مدیریت بهینه منابع آبی خواهد بود.

شفیعی اظهار کرد: سطح زیر کشت کرفس در شهرستان طارم ۴۵۰ هکتار است که موجب اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم بسیاری در منطقه شده است.

وی تاکید کرد: برای حفظ و افزایش سهم بازار کرفس طارم تسهیل قوانین اداری، ایجاد آزمایشگاه تعیین باقیمانده سموم کشاورزی در سطح استان و ایجاد کلینیک‌های گیاهپزشکی در سطح شهرستان و استان ضروری است.

مسئول حفظ نباتات جهاد کشاورزی طارم با اشاره به اینکه تحریم‌ها نیز تاثیراتی بر صادرات کرفس طارم داشته‌اند، تصریح کرد: طبیعتا اگر تحریم‌ها وجود نداشت تعداد کشورهای متقاضی بیش‌تر و درنهایت منجر به ایجاد رقابت در بازار می‌شد.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر