logo
امروز : دوشنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ ساعت ۹:۲۱
[ شناسه خبر : ۴۴۶۴۱ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]

ماندی که پرنده‌ها مسیر پرواز را گم نکنند

ماندی-که-پرنده‌ها-مسیر-پرواز-را-گم-نکنند
«سردار اصانلوی دلاور» شما یادگار شهیدانی هستید که مزارشان لبریز از عطر «لا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ» است. تو ماندی که پرنده‌ها مسیر پرواز را گم نکنند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ پهلوانان هرگز نمی میرند و گردونه‌ روزگار می‌گردد بر گرده‌ مردان مبارز.

بیشتر بخوانید

مردانی که با تمام همت دویدند تا جبهه و تا پشت دروازه‌های شهادت بی‌وقفه از خاک وطن دفاع کردند.

 آری نام بلند نام‌آوران آن دوران بر قله‌ افتخار همواره جاری و ساری است.

مردان مردی که جان برکف نهادند و بیرق شهادت را با شهامت و شجاعت بر قله‌ ایثار به اهتزاز درآوردند.

«سردار دلاور جناب آقای حاج محمد تقی اوصانلو» شما یادگار شهیدانی هستید که مزارشان لبریز از عطر «لا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ» است. تو ماندی که پرنده‌ها مسیر پرواز را گم نکنند.

بر این باوریم که روزهای بعد از جنگ را، وسعت افلاکی‌ات برنمی تابد و نفس‌هایت هنوز بوی شهادت می‌دهد. شمایان حلقه‌ اتصال حیات و شهادتید و زندگی را به شهادت و شهادت را به زندگی پیوند زده‌اید و یادآوران افق‌های نور و مردی و مردانگی هستید.

مطمئن باش دشمن هرگز نخواهد توانست حضور حماسه‌سازت را کم‌سو کند.

اهالی معرفت هنوز تازه نفسند و نگاه سبزشان کوهی است در مقابل کاه‌ بی‌خردی و عزت‌شکنی! با صلابت و استوار بمان که خدا یار یاوران دین است.

 

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر