
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ استاندار زنجان در پیام نوروزی ۱۴۰۴ وعدهای مهمی با رویکرد تحول و توسعه در موضوعات عمدتاً اقتصادی نظیر تکمیل پروژهها و سدهای نیمه تمام، تکمیل و تحویل حدود ۲۰ هزار واحد مسکن ملی در سال جاری، واگذاری واحدهای جدید مسکونی در زمینهای لیلآباد، تامین منابع مالی جدید برای متقاضیان مسکن حمایتی، احداث منطقه ویژه اقتصادی، فعالسازی فرودگاه زنجان با پروازهای جدید به صورت مسافری و باری، تکمیل دو خطه کردن راه آهن زنجان - قزوین، تکمیل ورزشگاه ۱۵ هزار نفری و جذب سرمایهگذاری خارجی را مطرح کردند.
بیشتر بخوانید
در صورت تحقق این وعدهها در سال جدید تحول بزرگی در استان رخ خواهد داد، هر چند به اعتقاد برخی از کارشناسان احتمال تحقق این وعدها برای سال جاری با شرایط فعلی کشور بسیار اندک و دور از دسترس بوده و به تعبیری حداقل برخی از این وعدها نشانه «سنگ بزرگ» است.
تکمیل پروژههای نیمهتمام با خلق منابع جدید و اعتبارات حاصله از مولدسازی تامین اعتبار برای طرحهای مهم و اولویتی استان همچون سدهای مشمپا، مراش، بَلوَبین، میرزاخانلو ۲، تالوار و اخذ مجوز ساخت سد بعثت در راستای آب شرب و صنعت پایدار در اولویتهای استان قرار دارد.
در زمینه مسکن ملی سهم استان با ۲۷ هزار و ۶۳ واحد و احداث ۱۹ هزار و ۷۷۳ واحد از آن با پیشرفت فیزیک ۷۰ درصد به حول و قوه الهی در سال ۱۴۰۴ به اتمام خواهد رسید.
الحاق زمینهای ۳۷۰ هکتاری لیلآباد به محدوده شهری در سال ۱۴۰۳ گام بزرگی بود که در این حوزه محقق شد و طی اوایل سال آینده به متقاضیان جدید و باقی مانده تخصیص داده خواهد شد.
افزایش قیمتها و شرایط دهکهای متقاضی مسکن حمایتی، مدیریت این حوزه را به سمتی هدایت کرد تا منابع مالی جدیدی برای انجام این پروژه مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.
در حوزه زیرساختی بهویژه احداث منطقه ویژه اقتصادی گام بلندی برداشته شد، با رفع موانع عملیات اجرایی آن در سال ۱۴۰۴ آغاز خواهد شد.
فعالسازی فرودگاه و پروازهای مسافری و باری با ایجاد کنسرسیومی از سرمایهگذاران برای راهاندازی زنجان ایرلاین به مقصد تهران، مشهد، تبریز، کیش و نجف و راهاندازی پرواز کارگو و حمل بار به کشورهای منطقه به مثابه یک اولویت زیرساختی در سال ۱۴۰۴ اتفاق خواهد افتاد.
دو خطه شدن ریل زنجان به قزوین در نیمه دوم سال ۱۴۰۴ به بهرهبرداری خواهد رسید و امکان استفاده از قطارهای با سرعت بالای ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت و افزایش قطارهای باری نویدبخش توسعه استان خواهد بود.
مطابق برنامهریزی انجام شده در سال جاری ورزشگاه ۱۵ هزار نفری به بهرهبرداری خواهد رسید.
استراتژی استان در بخش صنعت حفظ صنایع موجود و رفع موانع تولید تسهیلگری در جهت جذب سرمایهگذاریهای جدید به خصوص تکمیل زنجیرههای تامین از قبیل زنجیره صنعت نساجی، صنعت فرآوری زیتون و سایر زنجیرهها در داخل استان است.
در این راستا تقاضاهای مختلفی از سرمایهگذاران داخل زنجان، مقیم خارج از استان و ایرانیان مقیم خارج و شرکتهای خارجی علاقهمند به سرمایهگذاری در داخل بهخصوص از سوی شرکتهای کشورهای چین، ترکیه، برخی کشورهای عربی و اقلیم کردستان واصل شده است که در دست بررسی است.
انتهای خبر/