logo
امروز : دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۲:۵۵
[ شناسه خبر : ۴۴۴۳۴ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
سرپرست بهداشت محیط زنجان:

نظارت بر اماکن عمومی شدت می‌یابد

نظارت-بر-اماکن-عمومی-شدت-می‌یابد
سرپرست بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: نظارت بر اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ایام نوروز با تأکید ویژه بر مراکز حساس اجرا خواهد شد و این مراکز شامل فروشگاه‌های زنجیره‌ای، نانوایی‌ها، خشکبار، مراکز تهیه آش و حلیم هستند.

قاسم محمدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه با توجه به اهمیت حفظ سلامت عمومی و نظارت بر اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مدیریت بهداشت و محیط علوم پزشکی زنجان برنامه‌ریزی جامعی برای انجام نظارت‌های بهداشتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در نظر گرفته است، اظهار کرد: این نظارت‌ها از ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه برنامه نظارت بر اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با تأکید ویژه بر مراکز حساس اجرا خواهد شد، ابراز کرد: این مراکز شامل فروشگاه‌های زنجیره‌ای، نانوایی‌ها، فروشگاه‌های آجیل و خشکبار، مراکز تهیه آش و حلیم هستند که به‌دلیل ارائه خدمات به جمعیت زیادی از مردم در اولویت بازرسی و پایش قرار دارند. 

سرپرست بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به اینکه اماکنی که ارتباط مستقیم با سلامت عمومی دارند از جمله رستوران‌ها، هتل‌ها، مهمانسراها و سرویس‌های بهداشتی شهری و بین‌راهی، تحت نظارت‌های دقیق کارشناسان قرار خواهند گرفت، ادامه داد: در این بازه زمانی علاوه بر بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی کنترل بهداشت فردی، کیفیت آب، دفع پسماند و فاضلاب و وضعیت تجهیزات ساختمانی در اماکن عمومی نیز مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.

وی عنوان کرد: از جمله سامانه‌های آبرسانی به منظور بررسی سلامت و کیفیت آب مصرفی تحت نظارت دقیق خواهند بود، اضافه کرد: طبق ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی، اقدامات قانونی لازم انجام خواهد شد. مراکزی که رعایت نکات بهداشتی را نادیده بگیرند و سلامت عمومی را به خطر بیندازند، مطابق با ضوابط قانونی با آنها برخورد خواهد شد.

سرپرست بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زنجان بیان کرد: هدف از این اقدامات تضمین سلامت مردم و کاهش مخاطرات بهداشتی در ایام پررفت‌وآمد سال است و با توجه به افزایش حجم سفرها و حضور گسترده مردم در مراکز خرید و اماکن عمومی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان نظارت‌ها با دقت و شدت بیش‌تری اجرا می‌شود.

محمدی ابراز کرد: کارشناسان بهداشت محیط ضمن بازرسی‌های مستمر و سرزده موارد تخلف را شناسایی و گزارش خواهند کرد و مکان‌هایی که خدمات بیش‌تری به مردم ارائه می‌دهند مانند رستوران‌های بین‌راهی و مراکز اقامتی، به‌صورت ویژه تحت پایش قرار می‌گیرند.

وی گفت: این اقدامات با هدف تضمین سلامت شهروندان و ارتقا کیفیت خدمات در اماکن عمومی انجام شده و در صورت مشاهده تخلفات مراکز متخلف به مراجع قانونی معرفی خواهند شد.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر