پیشرفت 45 درصدی بیمارستان حضرت رسول (ص) خدابنده

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ فریدون خمسه رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان خدابنده به همراه مسئولان از ساختمان پروژه در حال ساخت بیمارستان جدید حضرت رسول اکرم (ص) این شهرستان بازدید کردند.
بیشتر بخوانید
وی در حاشیه این بازدید اظهار کرد: پروژه درمانی بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) شهرستان خدابنده به مساحت ۲۰ هزار متر مربع در حال ساخت و تکمیل شدن است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان خدابنده ادامه داد: این پروژه درمانی پیشرفت فیزیکی بالای ۴۵ درصد داشته است و امید است با کمک و حمایت مسئولان استانی و شهرستانی بهویژه نماینده مردم شهرستان خدابنده در مجلس شورای اسلامی و فرماندار شهرستان شاهد افتتاح و راهاندازی این پروژه مهم باشیم.
وی به مسائل و مشکلات کادر درمان و کمبود تجهیزات در شهرستان خدابنده اشاره کرد و گفت: پیگیریهای لازم انجام شده است که جا دارد از خیران بابت کمکرسانی به حوزه بهداشت و درمان قدردانی کنم.
خمسه بیان کرد: امیدواریم با همکاری و همدلی مجموعه شبکه بهداشت و درمان و مردم شهرستان خدابنده، خیران و مسئولان، قدمهای موثرتری در توسعه و پیشرفت در حوزه بهداشتی و درمانی این شهرستان برداریم.
انتهای خبر/