logo
امروز : یکشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۲۲:۴۳
[ شناسه خبر : ۴۴۲۶۵ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
سرپرست گروه سلامت دانشگاه علوم پزشکی زنجان:

حلیم غیربهداشتی ۲۰ نفر را مسموم کرد

حلیم-غیربهداشتی-۲۰-نفر-را-مسموم-کرد
سرپرست گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان از پلمب یک واحد غذاخوری در شهر دندی توسط بازرس بهداشت محیط شبکه بهداشت خبر داد و گفت: توزیع حلیم غیر بهداشتی باعث مسمومیت بیش از 20 نفر شد.

قاسم محمدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ گفت: در پی شکایت شهروندان دندی مبنی بر مشکلات گوارشی پس از مصرف حلیم کارشناسان بهداشت به مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مراجعه کردند.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه اگرچه حلیم مشکوک در محل مورد نظر یافت نشد، عنوان کرد: بررسی‌ها نشان داد که غذاهای مانده و عدم رعایت بهداشت مواد غذایی در این مکان وجود داشته است.

سرپرست گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان اظهار داشت: بر همین اساس به دلیل نقض ضوابط بهداشتی مندرج در ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، این واحد صنفی پلمب شد و پرونده متخلف به مراجع قضائی ارجاع خواهد شد.

وی با بیان اینکه از شهروندان تقاضا داریم در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، به‌ویژه در زمینه مواد غذایی و بهداشت ساختمان، مراتب را از طریق سامانه بهداشتی ۱۹۰ اطلاع دهند، یادآور شد: به منظور حفظ سلامت شهروندان در ایام پایانی سال و ماه مبارک رمضان، طرح برنامه مدیریت بهداشت محیط سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان از ۱۱ اسفند تا ۱۵ فروردین اجرا می‌شود.

محمدی خاطرنشان کرد: در این طرح کارشناسان بهداشت به صورت فعال در محل حضور داشته و به شکایات واصله در اسرع وقت رسیدگی می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه علاوه بر این، بازرسی‌های روتین از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به‌طور مستمر انجام می‌شود، گفت: در صورت نیاز نمونه‌برداری هدفمند از مواد غذایی جهت آزمایش و بررسی‌های لازم صورت می‌گیرد تا از رعایت کامل موازین بهداشتی اطمینان حاصل شود. 

سرپرست گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان تصریح کرد: هدف از این اقدامات، حفظ سلامت جامعه و جلوگیری از بروز هرگونه مشکل بهداشتی است.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر