logo
امروز : دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۲:۵۲
[ شناسه خبر : ۴۴۲۱۹ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
معاون پژوهش آموزش و پرورش زنجان عنوان کرد:

آماده‌سازی 35 پایگاه اسکان نوروزی فرهنگیان در زنجان

آماده‌سازی-35-پایگاه-اسکان-نوروزی-فرهنگیان-در-زنجان-
معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: 35 مدرسه برای اسکان فرهنگیان آماده شده است. از این تعداد 148 کلاس ویژه با امکاناتی نظیر تخت‌خواب، میز و تلویزیون برای راحتی مهمانان فراهم شده است.

محسن روزبان پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛  در گفتگو با خبرنگار با بیان اینکه طبق سال‌های گذشته ستاد اسکان نوروزی برای فرهنگیان در نواحی و مناطق مختلف استان زنجان آماده ارائه خدمات است، گفت: این اقدام به منظور فراهم کردن شرایط مناسب برای استراحت و اقامت فرهنگیان در ایام نوروز انجام می‌شود.  

بیشتر بخوانید

وی افزود: در سال گذشته این ستاد موفق به پذیرش یک هزار و 521 خانواده ( 7هزار و 620 نفر) که نشان‌دهنده استقبال خوب فرهنگیان از این خدمات بود. با توجه به این تجربیات پیش‌بینی می‌شود که امسال نیز همین روند ادامه پیدا کند و تعداد بیشتری از فرهنگیان از خدمات اسکان نوروزی بهره‌مند شوند.  

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اینکه برای این منظور اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان 12 پایگاه اسکان را در نظر گرفته است، عنوان کرد: یکی از این پایگاه‌ها در زنجان، هنرستان فنی شهید مطهری واقع شده است و سایر پایگاه‌ها در مراکز شهرستان‌ها شامل سلطانیه، زنجانرود، طارم، خرمدره، قیدار، زرین رود، ایجرود، ابهر، گرماب، دندی، سجاس و ماهنشان قرار دارند. این پایگاه‌ها به عنوان مکان‌های اصلی برای پذیرش فرهنگیان در نظر گرفته شده‌اند و خدمات متنوعی را ارائه می‌دهند.  

وی اضافه کرد: 35 مدرسه برای اسکان فرهنگیان آماده شده است. از این تعداد 148 کلاس ویژه با امکاناتی نظیر تخت‌خواب، میز و تلویزیون برای راحتی مهمانان فراهم شده است. همچنین 139 کلاس دیگر در گروه الف قرار دارند که فاقد تخت خواب هستند. این تنوع در امکانات باعث می‌شود که فرهنگیان بتوانند با توجه به نیازهای خود گزینه مناسب‌تری را انتخاب کنند.  

روزبان با اشاره به اینکه فعالیت‌های مربوط به اسکان نوروزی از تاریخ 28 اسفند ماه آغاز خواهد شد و تا 14 فروردین ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: فرهنگیان علاقه‌مند به استفاده از این خدمات می‌توانند از تاریخ 18 اسفند ماه با مراجعه به سامانه اینترنتی my.medu.ir  نسبت به ثبت‌نام و رزرو اسکان اقدام کنند. این امکان برای فرهنگیان سایر استان‌ها نیز فراهم شده است تا بتوانند از خدمات اسکان در استان زنجان بهره‌مند شوند.  

وی افزود: لازم به ذکر است که هدف از برگزاری این طرح ایجاد فضایی مناسب برای استراحت و آسایش فرهنگیان در ایام نوروز است، همچنین این اقدام فرصتی را برای آنها فراهم می‌آورد تا بتوانند در کنار خانواده‌های خود از تعطیلات نوروز بهره‌برداری کنند.    

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر