logo
امروز : جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱:۴۱
[ شناسه خبر : ۴۴۰۷۲ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
رئیس کمیته امداد طارم:

همایش ملی نیکوکاری در طارم آغاز شد

همایش-ملی-نیکوکاری-در-طارم-آغاز-شد
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان طارم گفت: همایش جشن نیکوکاری با هدف ترویج و توسعه فرهنگ احسان و نیکوکاری و ایجاد همدلی و همبستگی اجتماعی در آستانه سال نو در شهرستان طارم همزمان با سراسر کشور برگزار می‌شود.

کبری اسدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»، با اشاره به برگزاری همایش بزرگ ملی و معنوی جشن نیکوکاری از عموم مردم و مسئولان شهرستان طارم برای مشارکت گسترده در این حرکت خیرخواهانه دعوت کرد.

بیشتر بخوانید

وی افزود: این همایش با هدف ترویج و توسعه فرهنگ احسان و نیکوکاری، تقویت و توسعه تکامل، توازن و عدالت اجتماعی، احیاء مسئولیت‌های اجتماعی افراد و سازمان‌ها در قبال نیازمندان، رفع نیازهای مادی و معنوی محرومان، کاهش آسیب‌های اجتماعی ناشی از فقر و ایجاد همدلی و همبستگی اجتماعی در آستانه سال نو در سراسر کشور برگزار می‌شود.

رئیس کمیته امداد طارم با اشاره به شعار امسال جشن نیکوکاری با عنوان «عید همدلی»، افزود: این رویداد معنوی و خیرخواهانه همزمان با سراسر کشور، امروز نهم اسفند ماه ۱۴۰۴ در سطح معابر، میادین و پایگاه‌های کمیته امداد و مراکز نیکوکاری و روز جمعه در میعادگاه نماز جمعه و همچنین روز سه‌شنبه چهاردهم اسفند ماه ۱۴۰۳ در سطح مدارس با عنوان زنگ نیکوکاری و با همکاری اداره آموزش و پرورش برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد 4 هزار و ۲۵۰ نفر مددجو تحت حمایت این نهاد هستند، مهم‌ترین نیازمندی‌های این افراد را هزینه‌های درمانی، معیشتی، رفت‌و‌آمد، تحصیلی و سایر موارد عنوان کرد و از همه مسئولان، خیران و آحاد مردم شهرستان برای شرکت در این همایش بزرگ و ملی و معنوی دعوت کرد.

اسدی اعلام کرد: پایگاه اصلی جمع‌آوری کمک‌های مردمی در شهر آب‌بر، روبه‌روی بانک کشاورزی مستقر شده است.

وی در ادامه سخنان خود، با اشاره به اهمیت برگزاری این‌گونه همایش‌ها در سطح شهرستان، تصریح کرد: جشن نیکوکاری فرصتی مغتنم برای ترویج فرهنگ انفاق و دستگیری از نیازمندان است و بی‌شک برگزاری این همایش‌ها، علاوه بر تأمین بخشی از نیازهای اساسی مددجویان، نقش مهمی در ارتقاء سطح همدلی و همبستگی اجتماعی در شهرستان خواهد داشت.

رئیس کمیته امداد طارم ابراز کرد: انتظار می‌رود با مشارکت فعال مردم و مسئولان، بتوانیم گامی مؤثر در راستای کاهش فقر و محرومیت در طارم برداریم و لبخند را بر لبان نیازمندان بنشانیم.

وی با تأکید بر سابقه درخشان مردم طارم در امور خیر و نیکوکارانه، ابراز امیدواری کرد و اظهار داشت: این شهرستان همچون گذشته در این عرصه پیشگام است و با مشارکت حداکثری در جشن نیکوکاری، بار دیگر سخاوت و نوع‌دوستی خود را به نمایش خواهد گذاشت.

اسدی خاطرنشان کرد: کمک‌های جمع‌آوری شده در این همایش، با اولویت تأمین نیازهای ضروری مددجویان طارمی، در آستانه سال نو به دست آن‌ها خواهد رسید.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر