logo
امروز : جمعه ۳ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۸:۰۰
[ شناسه خبر : ۴۳۸۰۴ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
معاون پرورشی اداره‌کل آموزش و پرورش زنجان عنوان کرد:

گردهمایی هیئات مذهبی دانش‌آموزی در زنجان

گردهمایی-هیئات-مذهبی-دانش‌آموزی-در-زنجان
معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: به مناسبت نیمه شعبان گردهمایی هیئات مذهبی دانش‌آموزی نیز در سطح مدارس برگزار می‌شود.

حسین میرزایی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه در راستای ارتقاء آگاهی دانش‌آموزان از موضوع مهدویت و فرهنگ انتظار برنامه‌ریزی‌های جامعی در سطح مدارس استان انجام شده است، گفت: این برنامه‌ها با همکاری ارگان‌های مختلف از جمله سازمان تبلیغات اسلامی و با حضور اساتید و مدعوین برجسته به ترویج گفتمان‌های بصیرتی و دینی می‌پردازد. 

بیشتر بخوانید

وی افزود: هدف اصلی این برنامه‌ها آشنایی دانش‌آموزان با مفهوم مهدویت و زندگانی امام زمان (عج) در عصر غیبت و همچنین تشویق آن‌ها به انتظار برای ظهور امام زمان است.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اینکه برگزاری انواع مسابقات قرآنی عترت و نماز به عنوان دو موضوع مرتبط با گفتمان مهدویت در مقاطع تحصیلی متوسطه اول و دوم طراحی شده است، عنوان کرد: این مسابقات تحت عناوینی چون «عطر انتظار» و «مصباح‌الهدی» برگزار می‌شوند و به دانش‌آموزان فرصتی می‌دهند تا با آموزه‌های دینی و فرهنگی مرتبط با امام زمان (عج) آشنا شوند. 

وی اضافه کرد: یکی از اهداف محوری این مسابقات شناخت زندگی امام زمان (عج) و روزی‌های منتظران در عصر غیبت است. به مناسبت نیمه شعبان گردهمایی هیئات مذهبی دانش‌آموزی نیز در سطح مدارس برگزار می‌شود. 

میرزایی با اشاره به اینکه سال گذشته این گردهمایی در مرکز استان و حسینیه اعظم برگزار شد، تصریح کرد: امسال پیش‌بینی شده که در آستانه نیمه شعبان مراسمی در دارالقرآن ولایت ناحیه کل برگزار شود. 

وی ادامه داد: این رویدادها به دانش‌آموزان این امکان را می‌دهند که در فضایی معنوی و مذهبی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و نسبت به موضوع مهدویت بیش‌تر آشنا شوند. همچنین بسیج دانش‌آموزی با همکاری مسجد جمکران، معاونت پرورشی و اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان مسابقه «پویش دل نوشته آینده‌سازان برای حضرت مهدی» را برگزار می‌کند.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اینکه در این مسابقه به ۱۴ دل‌نوشته منتخب سفر عتبات عالیات اعطاء خواهد شد، تصریح کرد: این اقدام به ترویج فرهنگ انتظار کمک می‌کند و به دانش‌آموزان این فرصت را می‌دهد که احساسات و آرزوهای خود را برای ظهور امام زمان (عج) بیان کنند.

وی خاطرنشان کرد: با ایجاد فضایی مناسب برای بحث و تبادل نظر در مورد موضوعات دینی می‌توان امید داشت که جوانان ما با مفاهیم عمیق‌تری از مهدویت آشنا شوند و نقش موثری را ایفا کنند.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر