افزایش کشف مواد مخدر در زنجان
![افزایش-کشف-مواد-مخدر-در-زنجان](/media/news/1403/11/23/600x400-1739249322.jpg)
محسن حسینخانلو در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ با بیان اینکه در ۱۰ ماه سال جاری، پلیس مبارزه با موادمخدر استان زنجان موفق به کشف بیش از یک تن و ۴۵ کیلوگرم انواع مواد مخدر شده است، اظهار کرد: این میزان نسبت بهمدت مشابه سال گذشته ۲۲ درصد افزایش داشته است.
بیشتر بخوانید
وی با بیان اینکه این موفقیت حاصل اقدامات شبانهروزی پلیس در شناسایی عناصر اصلی و توزیعکنندگان مواد مخدر است، گفت: پلیس موادمخدر نقش مهمی در جلوگیری از گسترش بلای خانمانسوز اعتیاد در سطح استان ایفا کرده است.
رئیس مرکز مشاوره پلیس مبارزه با موادمخدر استان زنجان با اشاره به اینکه در همین راستا، بیش از ۳ هزار و ۳۷۵ نفر از عناصر اصلی قاچاقچیان، توزیعکنندگان، نگهدارندگان و خردهفروشان مواد مخدر شناسایی و دستگیر شدهاند، ادامه داد: این تعداد نسبت به سال گذشته ۳ درصد افزایش داشته است.
وی گریزی به انهدام ۱۸ باند بزرگ تهیه و توزیع مواد مخدر در سطح استان زد و گفت: اعضای اصلی این باندها دستگیر و تحویل مقامات قضائی شدهاند.
رئیس مرکز مشاوره پلیس مبارزه با موادمخدر استان زنجان بیان کرد: پلیس مبارزه با موادمخدر با اجرای بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ طرح سهگانه پاکسازی، کنترل و ایجاد آرامش در سطح شهر، بهصورت ماهانه اقدامات گستردهای را برای مقابله با توزیع موادمخدر در استان انجام میدهد.
حسینخانلو اضافه کرد: مصرف و توزیع موادمخدر از مهمترین آسیبهای اجتماعی است که اثرات مخربی بر افراد، خانوادهها و جامعه دارد. این معضل موجب افزایش جرایم، فروپاشی خانوادهها، افت تحصیلی، بیکاری، کاهش بهرهوری نیروی کار و افزایش هزینههای درمان و کنترل آسیبهای اجتماعی میشود.
وی با بیان اینکه بسیاری از معتادان بهدلیل وابستگی شدید به موادمخدر، به جرایمی مانند سرقت، خشونت و خرید و فروش مواد روی میآورند، گفت: این امر امنیت جامعه را به خطر میاندازد.
رئیس مرکز مشاوره پلیس مبارزه با موادمخدر استان زنجان با اشاره به اینکه اعتیاد تأثیر مستقیمی بر سلامت جسمی و روانی افراد دارد، ابراز کرد: مشکلاتی مانند بیماریهای قلبی، ریوی، کبدی، سوءتغذیه، افسردگی و اختلالاتروانی از پیامدهای شایع مصرف موادمخدر هستند.
حسینخانلو بیان کرد: کودکان و نوجوانانی که در محیطهای آلوده به موادمخدر رشد میکنند، در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به اعتیاد قرار دارند و آینده آنها تحت تأثیر قرار میگیرد.
وی افزود: برای مقابله با این بحران، علاوه بر اقدامات پلیسی، آگاهسازی عمومی، ارائه آموزشهای پیشگیرانه، حمایت از افراد در معرض خطر و توسعه مراکز درمان و بازپروری از اهمیت ویژهای برخوردار است.
رئیس مرکز مشاوره پلیس مبارزه با موادمخدر استان زنجان ادامه داد: همکاری میان خانوادهها، نهادهای آموزشی، اجتماعی و فرهنگی با پلیس و دستگاه قضایی میتواند به کاهش آسیبهای ناشی از موادمخدر و ایجاد جامعهای سالم و ایمن کمک کند.
انتهای خبر/