logo
امروز : پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۴:۵۶
[ شناسه خبر : ۴۳۳۴۴ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
معاون تربیت‌بدنی آموزش و پرورش زنجان عنوان کرد:

کاهش آسیب‌های اجتماعی با ورزش

کاهش-آسیب‌های-اجتماعی-با-ورزش-
معاون تربیت‌بدنی و سلامت اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: کاهش آسیب‌های اجتماعی یکی از چالش‌های مهم در جوامع امروزی بوده و ناحیه یک زنجان به‌عنوان یک منطقه آسیب‌پذیر نیازمند توجه ویژه در این زمینه است.

حجت محمدی‌مغانی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی و غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان اقداماتی در حوزه ورزش و فعالیت‌های بدنی در حال انجام است، گفت: کاهش آسیب‌های اجتماعی یکی از چالش‌های مهم در جوامع امروزی بوده و ناحیه یک زنجان به‌عنوان یک منطقه آسیب‌پذیر نیازمند توجه ویژه در این زمینه است.

بیشتر بخوانید

 وی افزود: این ناحیه با وجود نقاط محروم و کمبود امکانات به‌عنوان محلی برای اجرای برنامه‌های توسعه اجتماعی و فرهنگی شناخته می‌شود، که در این راستا اعتباری برای احداث فضاهای ورزشی اختصاص داده شده است.

 معاون تربیت‌بدنی و سلامت اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اینکه این فضاها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که دانش‌آموزان بتوانند در اوقات فراغت به همراه مربیان یا اولیاء به فعالیت بپردازند، عنوان کرد: ورزش به‌عنوان یک ابزار مؤثر می‌تواند به کاهش آسیب‌های اجتماعی کمک کند.

 وی ادامه داد: با فراهم کردن امکانات ورزشی دانش‌آموزان فرصتی برای دوری از فضای مجازی و درگیر شدن با فعالیت‌های سالم و مفید پیدا می‌کنند.

 محمدی‌مغانی با اشاره به اینکه برنامه‌ریزی برای خرید تجهیزات ورزشی مناسب برای مدارس نیز در دستور کار قرار دارد، تصریح کرد: هدف از این اقدام تجهیز مدارس به امکانات ورزشی کافی است تا دانش‌آموزان بتوانند در حیاط مدرسه به فعالیت بپردازند.

 وی خاطرنشان کرد: این فعالیت‌ها تحت عنوان کانون‌های درون مدرسه‌ای برگزار می‌شود و دانش‌آموزان تحت نظر مربیان ورزشی به تمرین و آموزش می‌پردازند. این رویکرد به افزایش سلامت جسمی دانش‌آموزان کمک می‌کند و باعث تقویت روحیه همکاری و همبستگی اجتماعی بین آن‌ها می‌شود.

 معاون تربیت‌بدنی و سلامت اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اینکه بر اساس قانون برنامه هفتم توسعه آموزش یک رشته ورزشی به دانش‌آموزان در هر پایه تحصیلی الزامی است، اضافه کرد: در این راستا معلمان تربیت بدنی در حال فعالیت هستند تا به دانش‌آموزان مهارت‌های بنیادین ورزشی را آموزش دهند.

 وی گفت: برای مثال در پایه‌های اول تا سوم ابتدایی مهارت‌های بنیادین، در پایه چهارم آموزش طناب‌زنی، در پایه پنجم تنیس روی میز، در پایه ششم دو و میدانی و شنا، در پایه‌های هفتم، هشتم و نهم، رشته‌های بسکتبال، والیبال و هندبال آموزش داده می‌شود.

 محمدی‌مغانی با بیان اینکه این برنامه آموزشی به دانش‌آموزان این امکان را می‌دهد که مهارت‌های ورزشی را یاد بگیرند و از مزایای اجتماعی و روانی ورزش نیز بهره‌مند شوند، افزود: ورزش به عنوان یک فعالیت گروهی می‌تواند اعتماد به نفس را افزایش دهد، روحیه همکاری را تقویت کند و حس تعلق به جامعه را در دانش‌آموزان ایجاد کند.  

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر