فعالیت 574 کودکستان در استان زنجان

علی اسدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ با بیان اینکه کودکستانها به دو دسته دور اول که معادل مهدکودکهای قدیم است و دور دوم معادل پیشدبستانیهای قدیم به شمار میآید تقسیم میشوند، گفت: کودکستانها میتوانند تنها به ارائه خدمات دور اول، یا هر دو دوره را ارائه دهند و هر یک از این گروهها شرایط خاصی برای فعالیت دارند.
بیشتر بخوانید
وی افزود: 574 کودکستان در این استان وجود دارد که تحت نظارت سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک فعالیت میکنند. از مجموع این تعداد در استان زنجان تنها 397 کودکستان فعال هستند که مجوز تأسیس خود را از سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک دریافت کردهاند. این تصمیم در راستای سیاستهای سازمان مربوطه در سطح کشور اتخاذ شده است.
کارشناس مسئول آموزش پیشدبستانی و دوره اول کودکستانهای استان زنجان با اشاره به تعیین مبلغ شهریه عنوان کرد: بهمنظور شفافسازی هزینههای مربوط به خدمات ارائه شده در این کودکستانها از روز 26 دی ماه استان زنجان به همراه سمنان بهعنوان پیشرو در تعیین مبلغ شهریه کودکستانها اعلام آمادگی کرده و سامانهای برای این دو استان فعال شده است.
وی ادامه داد: موسسان کودکستانها موظف هستند پوستر شهریه را که توسط اداره مربوطه تهیه شده است، در معرض دید والدین قرار دهند و بر اساس آن شهریه را از خانوادهها دریافت کنند.
اسدی با اشاره به اینکه سامانه سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک دارای بخشی به نام «شکوا» است که والدین میتوانند از طریق آن شکایات خود را علیه هر موسس کودکستان ثبت و ارسال کنند، تصریح کرد: در مرحله اول این شکایات به ناحیه و منطقهای که موسس در آن فعالیت میکند، ارسال میشود.
وی ابراز کرد: اگر شکایت در موعد مقرر رسیدگی شود و نتیجهبخش باشد، مشکل حل خواهد شد ولی در غیر این صورت شکایت به صورت خودکار به ادارهکل آموزش و پرورش ارسال میشود. این شکایات در شورای برنامهریزی و نظارت تعلیم و تربیت استان مورد بررسی قرار میگیرد و در نهایت پاسخ کتبی به والدین و موسس ارسال میشود.
کارشناس مسئول آموزش پیشدبستانی و دوره اول کودکستانهای استان زنجان با بیان اینکه نظارت بر کودکستانها عمدتاً در سطح منطقه انجام میشود و شامل بازدیدهای برنامهریزی شده یا موردی از این مراکز است، بیان کرد: مسائل و نواقص موجود در هر کودکستان به صورت مکتوب گزارش میشود و موسسان موظفند در زمان مشخصی نسبت به رفع نواقص اقدام کرده و نتایج را به اداره آموزش و پرورش گزارش دهند. این فرآیندها به منظور ارتقاء کیفیت خدمات آموزشی و حفظ حقوق کودکان و خانوادهها طراحی شده است.
انتهای خبر/